Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Σάλος με την αφiσα που δείχνει τον Ιnσού ομοφυλóφıλο

Tην παγκόσμια οργή των χριστιανών προκάλεσε στη Ισπανία η αφίσα καλλιτέχνη για τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Σεβίλλη που παρουσιάζει τον Ιησού Χριστό ημίγυμνο και θηλυπρεπή.

Η αφίσα προκάλεσε σάλο στους...

χριστιανικούς και συντηρητικούς κύκλους που καταγγέλλουν ότι είναι «προσβλητική» καθώς ο Ιησούς παρουσιάζεται με έντονο το σεξουαλικό και ομοφυλοφιλικό στοιχείο. Στην αφίσα ο Ιησούς εμφανίζεται ημίγυμνος σε κόκκινο φόντο με ένα λευκό σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τη μέση του.

1 262 21

«Αυτή η αφίσα είναι πραγματική ντροπή και παρέκκλιση», τονίζει το Ινστιτούτο Κοινωνικής Πολιτικής (IPSE), που υπερασπίζεται τα χριστιανικά σύμβολα.


Από πλευράς του ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε στο ABC ότι η εικόνα που αποτύπωσε είναι βασισμένη στον γιο του και ότι δημιουργήθηκε με «βαθύ σεβασμό». Ο ίδιος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ευγενικό, κομψό και όμορφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...