Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Συμμετοχή και διακρίσεις του Αθλητικού Όμιλου Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ», σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου 2024 Ανδρών και Γυναικών στον Κολινδρό Πιερίας

Ο Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ» συμμετείχε στον αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Χώρου 2024 Ανδρών και Γυναικών στον Κολινδρό Πιερίας από τις... 16 εώς τις 18 Φεβρουαρίου 2024, που διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, στο κλειστό Γυμναστήριο Κολινδρού Πιερίας. Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί τον διοργανωτή Σύλλογο “ΑΡΧΕΛΑΟ” για την πολύ καλή φιλοξενία και διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Ο Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ», συμμετείχε με 4 αθλητές/τριες, οι οποίοι/ες έλαβαν τις παρακάτω διακρίσεις:

Ολυμπιακό τόξο (RECURVE) ανδρών Α κατηγορία 18μ.

20ος Ελευθεριάδης Αλέξανδρος

26ος Δραγατσίκας Γεώργιος
36ος Γερονάτσιος Μιχάλης


Ολυμπιακό Τόξο (RECURVE) Γυναικών Α κατηγορία 18μ.

15η Σοφουλάκη Νιόβη


Ομαδικό Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών Α΄

5η θέση: Ελευθεριάδης Αλέξανδρος - Γερονάτσιος Μιχάλης - Δραγατσίκας Γεώργιος


Μικτό Ομαδικό Ολυμπιακού Τόξου
8η θέση: Ελευθεριάδης Αλέξανδρος - Σοφουλάκη Νιόβη

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες για τη συμμετοχή τους. Οι επιδόσεις τους είναι αξιέπαινες και ευχόμαστε να έχουν πάντα τέτοιες διακρίσεις και επιτυχίες.







Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Χριστίνα Χιονίδου Τσιαούση-Λίλιου Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...