Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

ΤςΑπουκράςΜαν΄τάρα: Το κέφι “εκτοξέυεται” με Τόνι Σφίνο, Παρωδία γάμου Μανιταρογλέντι και Μπουλούκια

Η μεγάλη στιγμή έφτασε… Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και της ΠΕ Γρεβενών «ΤςΑπουκράςΜαν΄τάρα» κορυφώνονται και το κέφι “εκτοξεύεται”.

Σήμερα Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι τα «νιάτα» του...

τόπου μας ανοίγουν τις εκδηλώσεις και μεταδίδουν το χρώμα της γρεβενιώτικης αποκριάς στην πόλη με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, παρουσιάζοντας με «Διονυσιακό τόνο» μια « Παρωδία Γάμου»

Την ίδια στιγμή το «Μανιταρογλέντι» στη Κεντρική Πλατεία από τους Μανιταρόφιλους, μας «ταξιδεύει» όλους σε άλλους κόσμους, μαγικούς, παραμυθένιους, ξωτικούς…

Η συνέχεια; Ακόμη πιο εντυπωσιακή. Στις 3 το μεσημέρι, τη σκυτάλη παίρνει ο Τόνις Σφίνος και η μπάντα του. Ο internationalshowman, φέρνει κοντά μας μία παραγωγή που θα μας ξεσηκώσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, δίνοντας άλλη διάσταση στη μεγάλη Γρεβενιώτικη γιορτή.

Χωρίς Ανάσα… Τις ώρες που και ο ήλιος πάει να ξεκουραστεί, αναλαμβάνουν δράση τα Μπουλούκια. Oρχήστρες με χάλκινα, με τη συνοδεία Πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας, δίνουν το έναυσμα για μια ΑποκράτικηΜαν΄τάρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτουενώ οι μπάντες κρουστών είναι έτοιμες να κλέψουν την παράσταση.

ΤςΑπουκράςΜαντ΄άρα, λοιπόν, και ΟΛΑ ΧΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...