Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Κάλεσμα Δήμου Κοζάνης και Κόζιανης για δημιουργία Ομάδας Εθελοντών

Στο πλαίσιο οργάνωσης του 15ου Ανταμώματος Παιδικών και Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 και ώρα 11:00 στην κεντρική πλατεία Νίκης της Κοζάνης, σας γνωστοποιούμε την πρόθεση του Δήμου Κοζάνης και του... πολιτιστικού-λαογραφικού συλλόγου «Κόζιανη», για τη δημιουργία Ομάδας Εθελοντών, συμβάλλοντας στην επιτυχή διεξαγωγή της παρούσας εκδήλωσης, που αποτελεί μία συνεργασία Δήμου και συλλόγου.

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών μπορούν να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες αγαπούν τον πολιτισμό και την παράδοση και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή.

  • Επειδή οι δημότες μας έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Δήμου για την βελτίωση της καθημερινότητας, για την ανάδειξη του τόπου μας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
  • Επειδή, πολλοί έχουν εκφράσει τη διάθεση να προσφέρουν εθελοντικά.
  • Επειδή πιστεύουμε ότι όλοι μαζί με συμμετοχικές δράσεις μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας πιο φιλικό και ανθρώπινο και τη ζωή μας καλύτερη.
  • Επειδή οφείλουμε να προστατεύσουμε την εθελοντική δράση και να την αναβαθμίσουμε.

Περιμένουμε τη συμβολή σας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Κόζιανης κ. Γρηγόρη Τζουμερκιώτη στο τηλέφωνο 6948286427 

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...