Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

Κυριάκος Ταταρίδης προς Άδωνι Γεωργιάδη: «Θέλουμε τη στήριξη της    κυβέρνησης σε μια σειρά διεκδικήσεων και στρατηγικών στόχων του Δήμου Γρεβενών»

-Αναλυτικά τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Γρεβενών στη...

συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας.

Τη στήριξη της κυβέρνησης σε μια σειρά διεκδικήσεων και στρατηγικών στόχων του Δήμου Γρεβενών, ζήτησε ο Δήμαρχος, Κυριάκος Ταταρίδης από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στη συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο, στα πλαίσια της επίσκεψης του κ. Γεωργιάδη στα Γρεβενά, το απόγευμα της Πέμπτης (9/5/2024).  

Παρουσία, μεταξύ άλλων, του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμοδίου για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, του βουλευτή Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιου, του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, Σεραφείμ Λιάπη και του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδη, ο Δήμαρχος Γρεβενών, πλην των θεμάτων που αφορούν σε θέματα του Νοσοκομείου, αναφέρθηκε στη διεκδίκηση αντισταθμιστικού τοπικού πόρου ύδατος, στην πλήρη ανάπλαση-αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Γρεβενών «Μίλτος Τεντόγλου», αλλά και στο στρατηγικό στόχο της δημιουργίας στα Γρεβενά του Εθνικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Παλαιοντολογίας.

 

Ο σύνδεσμος του video

https://youtu.be/uB0v7teUh7s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...