Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής και των 100.000 ευρώ

Το βράδυ της Πέμπτης, οι τρεις κριτές του MasterChef υποδέχθηκαν για τελευταία φορά την Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, για την τελική αναμέτρηση του μεγάλου τελικού. Το τέλος της βραδιάς θα αναδείκνυε έναν νικητή, ο οποίος... θα κέρδιζε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Φέτος είχαμε το πιο δύσκολο και συναρπαστικό MasterChef που έχει γίνει ποτέ», τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο ξεκίνημα του τελευταίου επεισοδίου. Αυτή η δήλωση έδωσε μια επιπλέον ώθηση στους δύο φιναλίστ, την 26χρονη Χριστίνα και τον 30χρονο Λευτέρη.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι είχαν να αντιμετωπίσουν την τελευταία και πιο απαιτητική γαστρονομική πρόκληση του διαγωνισμού. Οι κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τον Βάσκο σεφ Andoni Luis Aduriz, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Οι φιναλίστ έπρεπε να αντιγράψουν πιστά τα πιάτα του σεφ.

Η Χριστίνα και ο Λευτέρης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των κριτών και να ενθουσιάσουν τον καλεσμένο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, οι κριτές μαζί με τον Aduriz δοκίμασαν τα πιάτα και έδωσαν την τελική βαθμολογία.

Λίγο αργότερα, το μαγνητοσκοπημένο μέρος του τελικού ολοκληρώθηκε και ακολούθησε το live μέρος της βραδιάς. Οι κριτές άνοιξαν τους φακέλους με τη βαθμολογία των πιάτων, ενημερώνοντας τους διαγωνιζόμενους και το τηλεοπτικό κοινό. Το σκορ ήταν 14-14 μετά τις βαθμολογίες στο Mystery Box και στο Τεστ Δημιουργικότητας, με όλους στο πλατό να περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα.

«Βαθμολογήθηκε με 9 από τον σεφ Aduriz και κερδίζει το φετινό MasterChef… ο Λευτέρης», αναφώνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας τον μεγάλο νικητή και προκαλώντας ενθουσιασμό στο πλατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...