Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Καταγγελία για το χτύπημα με ΜΑΤ δασκάλων, παιδιών, γονέων

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών  καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ,  που χτύπησε με ΜΑΤ και χημικά την συγκέντρωση δασκάλων, γονέων και μαθητών έξω από το...

Υπ Παιδείας. Η κυβέρνηση επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους που παλεύουν ενάντια στις συγχωνεύσεις χιλιάδων τμημάτων με το άνοιγμα της σχολικής χρονιάς. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι – χέρι με την καταστολή.

Ο  Υπουργός Παιδείας, έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο και την συγχώνευση χιλιάδων τμημάτων, την δημιουργία δηλαδή τμημάτων με πάνω από 25 μαθητές, με αποτέλεσμα οι μαθητές να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον.

Καταγγέλλουμε την επίθεση,  καταδικάζουμε αυτή την πολιτική, ενώνουμε τη φωνή μας δάσκαλοι, καθηγητές , γονείς και παλεύουμε για το σχολείο που αξίζει στους μαθητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...