Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

EVGENIA ALBUM RELEASE PARTY ADS

Με αφορμή την παρουσίαση  του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ , που κυκλοφόρησε από την Spicy Music, και περιλαμβάνει τραγούδια , με σπουδαίες υπογραφές, εκ των οποίων, αυτές των, Λευτέρη Πανταζή, Στέλιου... Χρόνη, Ηλία Φιλίππου , Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, Λευτέρη Κιντάτου, Βίκυς Γεροθόδωρου, Κωνσταντίνου Παντζή, Βασίλη Δήμα και Γιάννη Ιερεμία, που αγαπήθηκαν και ξεχώρισαν, η Evgenia, σας προσκαλεί στην μεγάλη , μουσική γιορτή της !

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 μμ, η εκρηκτική ερμηνεύτρια , που έχει ξεχωρίσει, θα υποδεχτεί στο νυχτερινό hot spot LUX Athens, συντελεστές , συνεργάτες, φίλους , αλλά και λαμπερά πρόσωπα του πενταγράμμου και της μουσικής σκηνής, σε ένα μεγάλο party , όπου θα την απολαύσουμε on stage , θα μας παρουσιάσει τα νέα τραγούδια της αλλά και άλλες, πολλές εκπλήξεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...