Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025

Άγριος καβγάς σε παραλία του Νοτίου Πηλίου – Συνελήφθησαν τρεις άνδρες

Αναστάτωση επικράτησε στην απομονωμένη παραλία «Τζίτζικας», στον δρόμο Μηλίνας – Τρικερίου, όταν μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε τρεις άνδρες κατέληξε σε ξυλοδαρμό και συλλήψεις.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς...


Δύο άνδρες αποφάσισαν να κάνουν γυμνισμό στην παραλία, γεγονός που εξόργισε έναν τρίτο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εκεί με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Η έντονη λεκτική αντιπαράθεση δεν άργησε να εξελιχθεί σε σπρωξίματα και κλωτσιές, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Remaining Time 0:00
 

Η επέμβαση της Αστυνομίας
Παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη και των τριών ανδρών. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν προσβολή γενετήσιας ευπρέπειας και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Αλληλομηνύσεις
Οι δύο γυμνιστές υπέβαλαν μήνυση στον οικογενειάρχη για επίθεση, ενώ εκείνος ανταπάντησε με αντιμήνυση. Αποτέλεσμα ήταν και οι τρεις να οδηγηθούν στο κρατητήριο, όπου πέρασαν τη νύχτα.

 Η παραλία «Τζίτζικας» είναι μια μικρή, απόκρημνη και ήσυχη γωνιά του Πηλίου, γνωστή για τα γαλαζοπράσινα νερά της – ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό αναστάτωσε την ηρεμία της καλοκαιρινής ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...