Μοσχάρια που χαλαρώνουν κάτω από τη σκιά των φωτοβολταϊκών πάνελ ακούγοντας κλασική μουσική και τρώγοντας... γκουρμέ ζωοτροφές εμπλουτισμές με ρίγανη, δυόσμο και βασιλικό είναι η εικόνα που συναντάει κανείς στη φάρμα Κουτσιώφτη στο Μακροχώρι Ημαθίας.
Μια ιδιαίτερη κτηνοτροφική μονάδα που παράγει με φυσικό τρόπο μοσχαρίσιο κρέας πλούσιο σε Ω3 λιπαρά και εξαιρετικό άρωμα.
Τα αδέλφια Δημήτρης και Γιούλης Κουτσιώφτης κληρονόμησαν μια φάρμα συμβατικής εκτροφής από τον παππού τους, αλλά, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, δε σταμάτησαν σ' αυτό. «Από την αρχή αναζητούσαμε τρόπους να διαφοροποιηθούμε και να δημιουργήσουμε ένα προϊόν προστιθέμενης αξίας που θα μας έβγαζε από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η συμβατική κτηνοτροφία. Ξεκινήσαμε το 2008, εποχή που το κόκκινο κρέας στιγματιζόταν ως μη υγιεινό από διάφορες έρευνες γιατρών και διατροφολόγων, γεγονός που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, ανέφερε ο Γιούλης Κουτσιώφτης και πρόσθεσε:
Μια ιδιαίτερη κτηνοτροφική μονάδα που παράγει με φυσικό τρόπο μοσχαρίσιο κρέας πλούσιο σε Ω3 λιπαρά και εξαιρετικό άρωμα.
Τα αδέλφια Δημήτρης και Γιούλης Κουτσιώφτης κληρονόμησαν μια φάρμα συμβατικής εκτροφής από τον παππού τους, αλλά, όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, δε σταμάτησαν σ' αυτό. «Από την αρχή αναζητούσαμε τρόπους να διαφοροποιηθούμε και να δημιουργήσουμε ένα προϊόν προστιθέμενης αξίας που θα μας έβγαζε από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η συμβατική κτηνοτροφία. Ξεκινήσαμε το 2008, εποχή που το κόκκινο κρέας στιγματιζόταν ως μη υγιεινό από διάφορες έρευνες γιατρών και διατροφολόγων, γεγονός που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα, ανέφερε ο Γιούλης Κουτσιώφτης και πρόσθεσε: