ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013
Αποτελέσματα 2ης φάσης Κυπέλλου Γ' Εθνικής (2ος Όμιλος)
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Γλυκός Τραχανάς: Πως φτιάχνουμε σπιτικό γλυκό τραχανά. (Συνταγή)
Πώς φτιάχνω γλυκό τραχανά;
Καθόλου δύσκολο!
Παρακάτω θα δείξουμε βήμα βήμα την παρασκευή του τραχανά, συνταγή που μπορούν να εκτελέσουν τόσο πεπειραμένες όσο και άπειρες νοικοκυρές:
Υλικά για την παρασκευή περίπου 7 κιλών (ενδεικτική ποσότητα) τραχανά:
1. 8 κιλά γίδινο γάλα (μπορεί να γίνει και με πρόβειο ή με αγοραστό φρέσκο πλήρες)
2. 4 κιλά πλιγούρι (ψιλοκομμένο σιτάρι ή αλλιώς μπουλουγούρι από Σούπερ Μάρκετ)
3. 1 κιλό σιμιγδάλι χοντρό
4. 5 κουταλιές της σούπας αλάτι
5. Κόσκινο για τραχανά (Μπορείτε να το πάρετε δανεικό από ένα φίλο ή θα το βρείτε σίγουρα σε μια εμποροπανήγυρη ή σε ένα κατάστημα με είδη κουζίνας)
Εκτέλεση:
Υλικά για την παρασκευή περίπου 7 κιλών (ενδεικτική ποσότητα) τραχανά:
1. 8 κιλά γίδινο γάλα (μπορεί να γίνει και με πρόβειο ή με αγοραστό φρέσκο πλήρες)
2. 4 κιλά πλιγούρι (ψιλοκομμένο σιτάρι ή αλλιώς μπουλουγούρι από Σούπερ Μάρκετ)
3. 1 κιλό σιμιγδάλι χοντρό
4. 5 κουταλιές της σούπας αλάτι
5. Κόσκινο για τραχανά (Μπορείτε να το πάρετε δανεικό από ένα φίλο ή θα το βρείτε σίγουρα σε μια εμποροπανήγυρη ή σε ένα κατάστημα με είδη κουζίνας)
Εκτέλεση:
Βράζουμε το γάλα σε μιά μεγάλη κατσαρόλα (αν δεν έχετε τόσο μεγάλη βάλτε το σε δυο μικρές και...
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)