Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Champions League 2011 – 2012: Τα αποτελέσματα...

Το αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League έκανε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Skenderbeu στην Αλβανία στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Σκόρερ για τους Κύπριους ήταν οι Morais στο 52΄ και Manduca στο 56΄. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Τετάρτης, τα φαβορί δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και πήραν το προβάδισμα ενόψει των ρεβάνς.
Στα παιχνίδια της Τρίτης, η Ekranas πέρασε νικηφόρα από τη Μάλτα, κάμπτοντας την αντίσταση της Valletta με 3-2, ενώ η Litex Lovetch επιβλήθηκε 2-11 της Morgen Budva. Η Plzen βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Pyunik με 4-0. Η Maribor εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Dudelange, ενώ ίδιο ήταν το σκορ και στην αναμέτρηση της Slovan Bratislava με την Tobol.
Τα αποτελέσματα:

Τρίτη 12/7
Pyunik – Plzen 0-4
Valletta – Ekranas 2-3
Mogren Budva – Litex Lovech 1-2
NK Maribor – Dudelange 2-0
Slovan Bratislava – Tobol Kostanay 2-0
Shamrock Rovers – Tallinna FC Flora 1-0
Τετάρτη 13/7
Zestafoni – Dacia Chisinau 3-0
Maccabi Haifa – Borac Banjaluka 5-1
Malmo FF – HB Tórshavn 2-0
Bangor City – HJK Helsinki 0-3
Dinamo Zagreb – FK Neftchi 3-0
Skenderbeu – ΑΠΟΕΛ 0-2
FC Skonto Riga – Wisla Krakow 0-1
Sturm Graz – Videoton FC 2-0
Linfield – BATE Borisov 1-1
Partizan Belgrade – Shkendija 4-0
Rosenborg – Breidablik 5-0
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...