Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Φιλικό: ΠΑΟΚ – CSKA Sofia 2-3 (video)

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στο εξωτερικό γνώρισε ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά από την CSKA Sofia με 3-2. Προβλημάτισαν και πάλι τα αμυντικά κενά των «ασπρόμαυρων», ενώ ο Garcia έκανε την πρώτη εμφάνισή του.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, καθώς μόλις στο 9ο λεπτό η μπάλα κατέληξε στον Vierinha μετά από συνδυασμό των Σαλπιγγίδη και Etto και ο Πορτογάλος με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 26΄ οι Βούλγαροι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Trifonov, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου
ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος μέσα σε ένα τρίλεπτο η CSKA πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, με το Μαλεζά να στέλνει άθελά του στο 49΄ την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και τον Delev στο 52΄ να εκμεταλλεύεται τη λάθος θέση του Χαλκιά και να κάνει το 1-2. O «δικέφαλος» προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσουκαλά στο 70΄ σε 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 9΄ Vierinha, 70΄ Τσουκαλάς / 26΄ Trifonov, 49΄ αυτ. Μαλεζάς, 52΄ Delev
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto, Lino (56΄ Sznaucner), Savini, Μαλεζάς (56΄ Cirillo), Arias, Φωτάκης (65΄ Τσουκαλάς), Robert, Vierinha, Σαλπιγγίδης (65΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης (56΄ Garcia)
CSKA: Karadzhov, K. Stoyanov, Trifonov, Bandalovski, popov, Yanchev, Galchev, Delev, Nelson, Marquinhos, Platini
Γκολ και highlights από το ΠΑΟΚ – CSKA Sofia 2-3 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...