Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τι είναι το υγρό που βρίσκουμε στο πάνω μέρος του γιαουρτιού; Μάθετε όλη την αλήθεια εδώ!

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το υγρό που υπάρχει πάνω στο γιαούρτι όταν το ανοίγετε, έχετε αναρωτηθεί όμως τι πραγματικά είναι αυτό;
Κάποιοι το πετούν και κάποιοι το αναμειγνύουν με το γιαούρτι. Τι από τα δύο όμως είναι το σωστό;

Απ’ότι φαίνεται η απάντηση είναι πως πρέπει να το αναμειγνύετε καθώς πρόκειται για το νερό του γιαουρτιού που εξατμίζεται όταν πήζεται το γάλα και επομένως έχει και αυτό πρωτεΐνες οπότε θα ήταν καλό να μην το πετάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...