Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει το υγρό που υπάρχει πάνω στο γιαούρτι όταν το ανοίγετε, έχετε αναρωτηθεί όμως τι πραγματικά είναι αυτό;
Κάποιοι το πετούν και κάποιοι το αναμειγνύουν με το γιαούρτι. Τι από τα δύο όμως είναι το σωστό;
Απ’ότι φαίνεται η απάντηση είναι πως πρέπει να το αναμειγνύετε καθώς πρόκειται για το νερό του γιαουρτιού που εξατμίζεται όταν πήζεται το γάλα και επομένως έχει και αυτό πρωτεΐνες οπότε θα ήταν καλό να μην το πετάτε!
Κάποιοι το πετούν και κάποιοι το αναμειγνύουν με το γιαούρτι. Τι από τα δύο όμως είναι το σωστό;
Απ’ότι φαίνεται η απάντηση είναι πως πρέπει να το αναμειγνύετε καθώς πρόκειται για το νερό του γιαουρτιού που εξατμίζεται όταν πήζεται το γάλα και επομένως έχει και αυτό πρωτεΐνες οπότε θα ήταν καλό να μην το πετάτε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου