ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Τοροσίδης για Λίβερπουλ !!!

 
Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του αμυντικού της Λίβερπουλ, Γκλεν Τζόνσον, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αστον Βίλα το βράδυ της Τρίτης, για την 20η αγωνιστική της Premiership καθώς ο διεθνής ακραίος μπακ υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες!

Έτσι, μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Ράφα Μπενίτεζ, αναζητά απεγνωσμένα τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζόνσον. Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι οι βασικοί υποψήφιοι είναι ο Μάξι Ροτρίγκεζ της Ατλέτικο Μαδρίτης (για εξάμηνο δανεισμό), ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπόκα Τζούνιορς και ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος και έχει προταθεί στους «κόκκινους».
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Ράφα Μπενιτεζ είναι διατεθειμένος να πληρώσει ακριβά για να αγοράσει τον παίκτη (η τιμή του είναι γύρω στα 7 εκ. ευρώ). Σε διαφορετική περίπτωση θα στραφεί σε άλλες φθηνότερες λύσεις καθώς μέχρι και τον τραυματισμό του Τζόνσον προτεραιότητά του ήταν τα περισσότερα χρήματα να δαπανηθούν για παίκτες στην επίθεση και τη μεσαία γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: