ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ


Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού  Συλλόγου Καληράχης παρέστη ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης το πρωί της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2010, όπου και αντάλλαξε ευχές για τη Νέα Χρονιά με τα Μέλη του Συλλόγου καθώς και με τους κατοίκους του Δ.Δ. Καληράχης του Δήμου Αγίου Κοσμά.

« Ο Σύλλογος σας αξίζει τα θερμά μου συγχαρητήρια τόνισε ο Νομάρχης στο σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στο Δ.Σ, τόσο για .....
την έντονη πολιτιστική του δραστηριότητα όσο και για την αθλητική, αφού συνδυάζει και τις δύο δράσεις. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών  στηρίζει και τις δύο δράσεις του Συλλόγου στα πλαίσια των δυνατοτήτων της.

Πρόθεσή μας είναι τόνισε, να ενισχύουμε τους Συλλόγους του Νομού που παρουσιάζουν δράσεις και ενέργειες και έχουν ως στόχο να κρατούν ζωντανά τα χωριά μας και να δίνουν τη δυνατότητα στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και προκοπή και στο Σύλλογο να έχει μία νέα χρονιά δημιουργική γεμάτη επιτυχίες».   
Τον κ. Νομάρχη συνόδευε η Αντινομάρχης κα. Πέτρου ενώ στη εκδήλωση το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Αγίου Κοσμά κ. Παπαδόπουλος.
 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Νομάρχης βράβευσε τους μαθητές Πολύτεκνων οικογενειών που  εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2008-2009 σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Γρεβενών και τους παρέδωσε επιταγές με συμβολικό ποσό καθώς και επαίνους.
« Είστε πραγματικά άξιοι θαυμασμού τόνισε ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης απευθυνόμενος στα μέλη του Συλλόγου. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε υπάρχουν οικογένειες που μεγαλώνουν πολλά παιδιά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά συμβάλλοντας έτσι στο έντονο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.
Επανέλαβε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών θα είναι πάντα δίπλα στους Πολύτεκνους όπως άλλωστε έκανε μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από τη μορφή που θα έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ευχήθηκε η συμβολική αυτή επιβράβευση των προσπαθειών των πολύτεκνων παιδιών να καταστεί θεσμός. Εύχομαι Αρχές και Φορείς να σταθούν δίπλα σας ουσιαστικά. Ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία ».
  Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία μεγάλου αριθμού μελών του Συλλόγου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων «ΠΕΤΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ» του Διοικητηρίου Γρεβενών «ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΗΣ» το παρών έδωσαν ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κοψαχείλης καθώς και εκπρόσωποι φορέων. 
            Αμέσως μετά την κοπή της Πίτας ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης, οι κες Αντινομάρχες Πέτρου και Ντάγκα Μπιρμπίλη, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ Βλάχος. και ο Διοικητής του 586 ΤΠ/ΚΕΝ κ. Βουτσής προσέφεραν τις επιταγές με  το συμβολικό ποσό και  τους επαίνους  σε έντεκα (11) μαθητές πολύτεκνων οικογενειών του Νομού που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Ο Πατέρας Γάκης Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Γρεβενών ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον κ. Νομάρχη για την αρωγή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών προς το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: