ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ενημέρωση - Πρόσκληση

Εκδηλώσεις Ιανουαρίου 2010

Α. Στις 10 Ιανουαρίου 2010, ημέρα Κυριακή, και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης, Λ. Νίκης 13(Παραλία), 2ος όροφος, θα γίνει η καθιερωμένη γιορτή κοπής της Βασιλόπιτας με πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα. Για το έθιμο θα μιλήσει ο κ. Χαράλαμπος Κωτίδης, συνταξιούχος γεωπόνος, αρχαιότερο μέλος του σωματείου μας.

Β. Στις 30 Ιανουαρίου 2010, ημέρα Σάββατο, (Τριών Ιεραρχών) θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:
α. Ώρα 10:00 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας (Αγία Σοφία).
β. Ώρα 10:40 π.μ. τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πόντιου Παπά και Δασκάλου (κηπάριο οδού Ερμού).
γ. Ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης, Λ. Νίκης 13, (Παραλία), 2ος όροφος, οι μεταπτυχιακοί υπότροφοι φοιτητές της Ευξείνου Λέσχης ακαδημαϊκού έτους 2008-2009: 1. Κουνατίδης Ηλίας, 2. Παπαδοπούλου Ειρήνη, 3. Τριανταφυλλίδου Ευθυμία, 4. Τσακαλίδης Παύλος και 5. Υφαντίδου Γεωργία, θα κάνουν σύντομη αναφορά στο αντικείμενο των μεταπτυχιακών σπουδών τους.
Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των μεταπτυχιακών υποτρόφων ακαδημαϊκού έτους 2009-2010 και η βράβευση αριστούχων μαθητών.

Τα βραβεία θα δοθούν σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, τέκνα μελών της Ευξείνου Λέσχης που κατά το σχολικό έτος 2008-2009 πέτυχαν βαθμό ενδεικτικού ή απολυτηρίου "Άριστα" δηλαδή από 18,1 έως 20. Παρακαλούνται οι γονείς να καταθέσυν στα γραφεία της Ε.Λ. μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2010, επικυρωμένο από το σχολείο, φωτοτυπικό αντίγραφο του ενδεικτικού ή απολυτηρίου των τέκνων τους.

Επίσης, στα πλαίσια της παραπάνω εκδήλωσης, θα επιδοθούν τα βραβεία στους μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν στη ζωγραφική στον Πρώτο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου, που προκήρυξε το Υπουργείο Παιδείας, ύστερα από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) και του Πνευματικού-Ερευνητικού Κέντρου του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα.

Σας καλούμε να παραστείτε στις εκδηλώσεις και επ' ευκαιρία των εορτών ευχόμαστε "Χρόνια Πολλά", Υγεία και Ευτυχία για το νέο έτος 2010.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Γεν. Γραμματέας
Ελένη Χρ. Χιώτη

Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μιχ. Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: