ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Βαρύ πρόστιμο για το 4-0

Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε όσους αγωνίστηκαν στα Γιάννενα ετοιμάζεται να ανακοινώσει σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, που είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση της ήττας και του αποκλεισμού από το κύπελλο.
Προπομπός των αποφάσεων της διοίκησης, ο Ζήσης Βρύζας, που πήγε χθες στην προπόνηση και μίλησε στους παίκτες, μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια όλης της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας για τον αποκλεισμό, ενώ τόνισε ότι δεν θα συγχωρεθούν άλλες τέτοιες αποτυχίες, τονίζοντας: «Μονόδρομος είναι τώρα η διάκριση στο πρωτάθλημα, βάλτε τα δυνατά σας να αποδείξετε ότι μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση». Αμέσως μετά, ενημέρωσε ότι ο πρόεδρος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της διοίκησης για τις συνέπειες της ήττας, αλλά και ότι θα τους μιλήσει σήμερα το μεσημέρι πριν από την προπόνηση. Οσον αφορά τη διαχείριση της ήττας, ο Ζαγοράκης ήταν σε συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα χειριστούν τον αποκλεισμό και τι θα ζητήσουν από τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους πρέπει να σημειωθεί ότι κανονίστηκε πληρωμή των συμβολαίων τους στις 15 Φεβρουαρίου. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει κίνηση εξασφάλισης χρημάτων και από το εξωτερικό, αφού σήμερα αναχωρούν οι σύμβουλοι Παναγιώτης Ποικιλίδης και Σπύρος Μυλιορίδης, προκειμένου να παρουσιάσουν όλο το πρόγραμμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου σε ομογενείς της Γερμανίας. Θα συνοδεύονται και από άλλα στελέχη της ΠΑΕ, ενώ θα κάνουν επισκέψεις σε όλες τις πόλεις της Γερμανίας.
- Στα αγωνιστικά, ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η προπόνηση που έγινε στη Σουρωτή με τον Πάμπλο Γκαρσία να προπονείται κανονικά, όχι όμως τον Κοντρέρας, που έκανε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θεραπείας. Ο Βλάνταν Ιβιτς (πάσχει από ισχυαλγία) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε εντονότερους ρυθμούς, ενώ Τσιρίλο και Φιλομένο γυμνάζονται μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: