ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 6 & 7/02/2010

 
Δεν έχουμε αγωνιστική στη Γ΄Εθνική αυτό το Σαββατοκύριακο. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά την Κυριακή 14-02-2010.

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΟΑΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ: 07-02-2010
΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.
18η αγωνιστική 
 Κάστωρ Καστοριάς - Α.Ε.Π. Βατολάκκου

Σε κομβικό σημείο βρίσκεται πλέον η Α.Ε.Π. Βατολάκκου, μετά την εντός έδρας ήττα απ' τον Εθνικό Κατερίνης, αλλά και με τον τρόπο με την οποία επιτεύχθηκε. Με την πλάτη στον τοίχο λοιπόν θα αντιμετωπίσουν στην Καστοριά τον Κάστορα, που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, έχει ξεπεράσει στη βαθμολογία τους Πόντιους και μάλιστα έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Η Α.Ε.Π. είναι αποφασισμένη να "τα δώσει" όλα στο συγκεκριμένο αγώνα, αφού η σωτηρία είναι το ζητούμενο και το αποτέλεσμα της Κυριακής θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. ΄Ολη τη βδομάδα ο  Χρήστος Λάλλος, προετοίμασε εντατικά την ομάδα του κάτω από αντίξοες συνθήκες και συνέστησε ηρεμία, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα στους ποδοσφαιριστές του. Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά τη λήξη της τιμωρίας τους, ο έμπειρος τερματοφύλακας Αθανασόπουλος και ο αρχηγός Σάββας Κυριακίδης. Τα προβλήματα όμως που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Λάλλος είναι πολλά καθώς θα απουσιάσουν λόγω συμπλήρωσης καρτών οι: Χρήστος Καραγιάννης, Γκορουμάνος, Δημήτρης Ασλανίδης και ο Θεοδόσης Φαλτάκας που άδικα αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό και θεωρούνται αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π.
Σε δηλώσεις του εξάλλου ο Γενικός Αρχηγός της Α.Ε.Π. κ. Δρόσος Φαλτάκας τόνισε: ΄"Εχουμε υποχρέωση να αγωνισθούμε ως το τέλος, όπως κάναμε και την προηγούμενη χρονιά. Είμαι απογοητευμένος απ' τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν. Χάσαμε πολλούς βαθμούς απ' τη διαιτησία και δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Το τελευταίο όμως διάστημα φαίνεται ότι αντιμετωπίζουμε οργανωμένο σχέδιο εξολόθρευσης της Α.Ε.Π. Βασικοί ποδοσφαιριστές μας τιμωρούνται αναίτια και πάρα πολύ εύκολα. Αποτέλεσμα όλων αυτών και στον αγώνα με τον Εθνικό Κατερίνης και στην Καστοριά, να λείπει ο βασικός κορμός της ομάδας. Παρόλα αυτά διαθέτουμε πείσμα και θέληση και θα παλέψουμε ως το τελευταίο παιχνίδι, πρέπει όμως κάποιοι να σεβαστούν τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και τις προσπάθειες της διοίκησης για μια αξιοπρεπή πορεία της ομάδας ενός μικρού αλλά υπερήφανου χωριού."
ΓΗΠΕΔΟ Δ.Δ. ΠΟΡΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗ: 07-02-2010
΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.
18η αγωνιστική 
  ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

Τα Γρεβενά Αεράτα βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και η παραμονή θα είναι δύσκολη, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται. Τρεις βαθμούς απαραίτητα επιζητεί ο Νίκος Μπαλοδήμος που θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας για να συνεχιστεί η δύσκολη προσπάθεια.
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των τραυματιών Θωμά Λάλλου και Στέλιου Δεληβού, τώρα που η συμμετοχή τους κρινόταν απαραίτητη.
Εν τω μεταξύ ισχυρή δόση αυτοκριτικής είχαν οι δηλώσεις του προπονητή των Αεράτων Νίκου Μπαλοδήμου μετά το ματς της Αλεξάνδρειας: "΄Ισως υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας και βρισκόμαστε στη σημερινή δεινή βαθμολογική θέση. Δυστυχώς για μας δεν καταφέραμε να μπούμε στο πνεύμα των αγώνων και το άσχημα ξεκίνημα και η χαλαρότητα με την οποία μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο, μας στοίχισε πολύ, παρόλο που στη συνέχεια αν και αργά ανακάμπταμε και αποδίδαμε καλό ποδόσφαιρο. Η έλλειψη εμπειρίας των ποδοσφαιριστών κόστισε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παραδίδουμε τα όπλα."

A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Μετά από δυο βδομάδες απραξίας λόγω αναβολής των παιχνιδιών, συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, η 16η αγωνιστική της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τα ακόλουθα παιχνίδια. 
16η αγωνιστική
 Μηλιά - Καρπερό
Μέγαρο - Φελλί
 Σειρήνα - Αμυγδαλιά
Κτηνοτροφικός- Παλιουριά
Δεσκάτη - Δήμητρα
 Άγ. Γεώργιος - Ιτέα
 Κοκκινιά - Κιβωτός



Τοπικό ντέρμπι στο Σειρήνι με τη γειτονική Αμυγδαλιά και αναμένεται κοσμοσυρροή στο πανέμορφο γήπεδο του Σειρηνίου, που η Διοίκηση παρόλες τις κακές καιρικές συνθήκες το διάστημα της αναβολής των αγώνων φρόντισε να συντηρηθεί, ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο αγώνα.
Με όλους τους παίχτες στη διάθεσή του ο Σαράντης Μπαλντούμης, έδωσε το σύνθημα της νίκης, ώστε να παραμείνει η Σειρήνα στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά, αφού το ερχόμενο Σάββατο στις 13/2 γίνεται ο ημιτελικός του Κυπέλλου στον Πόρο με τα Γρεβενά Αεράτα και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι πανέτοιμοι για τα δυο δύσκολα παιχνίδια. Η Αμυγδαλιά φέτος διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Κανείς δεν ξεχνάει στη Σειρήνα, ότι είναι η μοναδική ομάδα φέτος που κέρδισε τη Σειρήνα κι έτσι ο τεχνικός της Σειρήνας, ζήτησε σοβαρότητα απ' το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: