ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πρόστιμα και αποστολή


Με πρόστιμο ύψους 20.000 και 10.000 ευρώ τιμωρήθηκαν από την ΠΑΕ οι Ντιόγκο και Γιάννης Παπαδόπουλος αντίστοιχα για το μεταξύ τους επεισόδιο μετά την προπόνηση της Τρίτης. Εκτός αποστολής ενόψει Λεβαδειακού οι Αντώνης Νικοπολίδης και Ιεροκλής Στολτίδης.
Με βαρύ πρόστιμο αποφάσισε ο Ολυμπιακός να "τιμωρήσει" τους δύο παίκτες για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν και το οποίο έλαβε χώρα αμέσως μετά το πέρας της προπόνηση της Τρίτης.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος επιθετικός καλείται να πληρώσει με 20.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο τη συμμετοχή του στον "καυγά" με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, με τον Έλληνα μέσο από την πλευρά του να βγάζει από την τσέπη του το ποσό των 10.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Με πρόστιμο ύψους 20.000 και 10.000 Ευρώ αντίστοιχα, τιμωρήθηκαν από την Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ντιόγκο Λουίς Σάντο και Γιάννης Παπαδόπουλος για την ένταση που υπήρξε μεταξύ τους μετά την προπόνηση της Τρίτης".

Εκτός με Λεβαδειακό Νικοπολίδης και Στολτίδης
Τελικά τα δυσάρεστα για Αντώνη Νικοπολίδη και Ιεροκλή Στολτίδη επιβεβαιώθηκαν καθώς τόσο ο 39χρονος πορτιέρο όσο και ο Έλληνας μέσος δεν.. συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (07/02, 16:45) κόντρα στον Λεβαδειακό.
Ο Νικοπολίδης, ο οποίος υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ταλαιπωρείται από κάκωση δεξιού ώμου και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από την αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας για διάστημα περίπου 10 ημερών. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει, εκτός συγκλονιστικού απροόοπτου και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Στη προπόνηση της Παρασκευής, ο τερματοφύλακας των νταμπλούχων Ελλάδας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ σε αυτή δεν έλαβε μέρος ο Στολτίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ενώ οι Ντιόγκο και Τοροσίδης ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.  
Αναλυτικά: Κόβατς, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση (19:00).

Ο Θρύλος δεν ξεχνά τα θύματά του

Για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός θα τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων που έχασαν την ζωή τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στις 8 Φλεβάρη του 1981. 
Εικοσιένα ψυχές χάθηκαν τόσο άδικα και τόσο ξαφνικά από την αμέλεια κάποιων υπευθύνων, μόνο και μόνο γιατί έκαναν το... λάθος να πάνε στο γήπεδο να παρακολουθήσουν την μεγάλη τους αγάπη. Τον Ολυμπιακό. 
Λίγα λεπτά μετά την θριαμβευτική νίκη επί της ΑΕΚ (6-0) και ενώ το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό, 21 οικογένειες θρήνησαν, μαζί τους και εκείνη του Ολυμπιακού, που δεν θα τους ξεχάσει ποτέ.
Οι Πειραιώτες για 29η φορά θα τιμήσουν τη μνήμη των 21 θυμάτων, με το καθιερωμένο μνημόσυνο που θα γίνει το Σάββατο στις 13:00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (μπροστά από την Θύρα 17).
Όπως κάθε χρόνο αναμένεται πλήθος κόσμου έξω από το φαληρικό γήπεδο, ενώ θα ακολουθήσει και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: