ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

3ος ΟΜΙΛΟΣ. Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ . κυριακη 28-3-2010


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ Δ.Δ. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗ: 28-03-2010, ΄ΩΡΑ: 16.00΄μ.μ.  
24η αγωνιστική

Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου - ΒΑΤΕΡΟ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Κορέστης (Λάρισας)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ : Θ. Καραφέριας (Λάρισας)
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Ασ. Τέγος (Λάρισας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δ. Καραμανίδης (Καστοριάς)

Ευφορία και ανεβασμένη ψυχολογία επικρατεί στις τάξεις της Α.Ε.Π. μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, αλλά κυρίως από την αγωνιστική διάθεση και το πάθος που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. στα τελευταία παιχνίδια.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία των Ποντίων και ο Χρήστος Λάλλος θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός ζήτησε από τους παίχτες του να στρέψουν την προσοχή τους στον αγώνα με το Βατερό, που είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, αφού με νίκη οι Πόντιοι θα πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και πλέον όλα παίζονται για την παραμονή στην κατηγορία.  Στα θετικά είναι επίσης η συμμετοχή του Βατερού στον χθεσινό τελικό της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, όπου κατέκτησε το κύπελλο και σίγουρα υπάρχει κούραση στους ποδοσφαιριστές του.
"Η νίκη την Κυριακή αποτελεί για μας μονόδρομο" δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός τη Α.Ε.Π. Γρηγόρης Παπαδόπουλος. " Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, ξεπεράσαμε την κοιλιά που κάναμε, ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας και η ομάδα αποδίσει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοί και το αποδείξαμε για κάθε αποτέλεσμα κι εφόσον ο αγώνας είναι νικηφόρος για μας, πάμε στη Φλώρινα να τα δώσουμε όλα".

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜ. ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ: 14-03-2010, ΄ΩΡΑ: 16.00΄μ.μ.  
24η αγωνιστική

ΠΟΝΤΙΩΝ Μ.Α.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Ε. Γκορτζίλας (Μακεδονίας)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Μ. Λιάρος (Μακεδονίας)
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Π. Ευθυμιάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Π. Αποστολίδης  (Κιλκίς)

Πολύ δύσκολο το ματς για τα Γρεβενά Αεράτα, αφού αντιμετωπίζει στην Κατερίνη την πρωτοπόρο του Ομίλου Μ.Α.Ε. Ποντίων. Τα προβλήματα παραμένουν στα Γρεβενά Αεράτα, αφού ο Νίκος Μπαλοδήμος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Απ. Οικονόμου, Β. Χαστά, Π. Λάλλο και Τηλέμαχο Δημόπουλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Θ. Λάλλου, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και είναι πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα χαμόγελα όμως ξαναγύρισαν στον Πόρο, αφού παρά τα άσχημα αποτελέσματα, όλοι βλέπουν πλέον ότι η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και λόγω ατυχίας δεν καταφέρνει να πάρει θετικά αποτελέσματα. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Νίκος Μπαλοδήμος από την μέχρι τώρα παρουσιά των "πιτσιρικάδων", που εναρμονίστηκαν πλήρως με το κλίμα των αγώνων και της ομάδας και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, "στηρίζουμε τα νέα παιδιά, αυτά αποτελούν πλέον το μέλλον της ομάδας και σίγουρα αποτελούν παρακαταθήκη για το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο". Την Πέμπτη επίσης τα Αεράτα νίκησαν δύσκολα τη Σειρήνα και προκρίθηκαν στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: