ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 3ος ΟΜΙΛΟΣ. 22η αγωνιστική!!!


ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 - 3 - 2010
ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΩΡΑ: 1500
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΕΡΕΤΙΔΗΣ Φ. (Καβάλας)
ΕΠΟΠΤΗΣ α': ΠΟΛΙΑΝΙΤΗΣ Α. (Καβάλας)
ΕΠΟΠΤΗΣ β': ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ε. (Καβάλας)
Παρατηρητής ΓΚΟΥΝΤΑΣ Ι. (Κοζάνης).

Κομβικό κρίνεται το ματς στην Αλεξάνδρεια για τη Διοίκηση και τον προπονητή της Α.Ε.Π. 
Ας μην ξεχνάμε ότι και πέρσι, η αντίστροφη πορεία για τη σωτηρία της Α.Ε.Π. άρχισε από την Αλεξάνδρεια.
Και οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι για να νιώσουν ασφάλεια ξεφεύγοντας κατά πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Α.Ε.Π. για να παραμείνει στο παιχνίδι της σωτηρίας.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Χρήστος Λάλλος, αφού με την επιστροφή των τραυματιών Χριστοφορίδη, Τζερεμέ και Μαντζώλα, έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. "Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο", δήλωσε ο τεχνικός των Ποντίων. Η ομάδα μας αυτή τη χρονική στιγμή είναι "μια γροθιά" και έχουμε τις δυνατότητες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν μεταμορφωθεί πλέον σε πολεμιστές και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι τέλους.
 Εξάλλου ο Γενικός Αρχηγός των Ποντίων Γρηγόρης Παπαδόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά. "Είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια δεν εξαρτώνται όλα από μας, αφού χρειαζόμαστε και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εμείς θα παμε για νίκη στην Αλεξάνδρεια και είμαι πεπεισμένος ότι αν τα παιδιά παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, θα τα καταφέρουμε. Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα και χρειάζεται επιμονή και υπομονή".



Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ Δ.Δ. ΠΟΡΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ: 14-03-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.  

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Α. Τζωφώλης (Τρικάλων)

Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Κ. Νίκου (Τρικάλων)

Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Α. Μαριώλης (Τρικάλων)

Παρατηρητής: Σ. Τσιακμάκης (Κοζάνης)

Καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στον Πόρο, αφού ο Σβορώνος που αγωνίζεται για την παραμονή, θα τα δώσει όλα, όπως είναι φυσικό. Από την άλλη μεριά τα Αεράτα, που έχουν ήδη αποχαιρετίσει την κατηγορία, χτυπάν όλα τα παιχνίδια, αφού όπως δήλωσε ο Κώστας Χαστάς, "παίζουμε πλέον για την αξιοπρέπειά μας".
Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Νίκος Μπαλοδήμος. Θα στερηθεί σίγουρα των υπηρεσιών του Ευαγγελόπουλου και του Στέλιου Δεληβού, που αποβλήθηκαν στο ματς της Αγκαθιάς και των τραυματιών Μάκη Λάλλου και Αποστόλη Οικονόμου, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Παναγιώτη Λάλλου που υποφέρει στον αστράγαλο από χτύπημα που δέχθηκε στο τελευταίο ματς. ΄Ετσι αναμένεται την αποστολή να πλαισιώσουν οι πιτσιρικάδες της Β΄ομάδας, Θέμης Δημόπουλος, Σέργιος Μπαλοδήμος, Ευθύμης Παπακώστας, Λορέντσο Βιτορίνο και Γιώργος Κοτενίδης. Εν τω μεταξύ τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, απένειμε ο τεχνικός των Αεράτων.
 Νίκος Μπαλοδήμος. "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου στη Αγκαθιά.  ΄Ισως για πρώτη φορά φέτος λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και τόνισα στους παίχτες μου, ότι σημασία έχει ο τρόπος που κατεβαίνεις στην απόκρημνη πλαγιά της πτώσης. Οι εμπειρίες που απόκομισσαν φέτος θα είναι οδηγός τους για τις επόμενες χρονιές".
 f. bazakas


14/03

15:00

Αλεξάνδρεια-Α.Ε. Ποντίων

14/03

15:00

Βατανιακός-Εθνικός Φ.Σ.

14/03

15:00

Ενωση Αποστόλου Παύλου-Σιάτιστα

14/03

15:00

Μακεδονικός Φούφας-Κάστωρ ΑΟ

14/03

15:00

Απόλλων Αμμοχωρίου-Φλώρινα

14/03

15:00

Γρεβενά Αεράτα-Σβορωνος

14/03

15:00

Νάουσα-Νίκη Αγκαθιάς

14/03

15:00

Μ.Α.Ε. Ποντίων-Εθνικός Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: