ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Καρεμπέ: Με τον Ολυμπιακό στην ελίτ

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρωταθλητής, ο Κριστιάν Καρεμπέ εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό, δηλώνει περήφανος που συγκαταλέγεται στους υποψήφιους γι’ αυτή την θέση και υπογραμμίζει ότι...
με τις διασυνδέσεις του μπορεί να φθάσει τους ερυθρόλευκους στην ελιτ της Ευρώπης.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Καρεμπέ:
"Παραμένω στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαι πρεσβευτής της ΦΙΦΑ στην Ωκεανία. Επίσης, είμαι τηλεοπτικός σύμβουλος στην Γαλλία για την Οrange TV Sport. Σαφώς και παρακολουθώ τον Ολυμπιακό και ενημερώνομαι για όλα τα θέματα. Ξέρω ότι έχει αλλάξει πολλούς προπονητές και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος παρότι νίκησε τον ΠΑΟ. Μου λείπει πολύ η Ελλάδα και όταν παίζει ο Ολυμπιακός, βλέποντας τα παιχνίδια, ευχόμουν να ήμουνα εκεί δίπλα στους παίκτες για να τους πω πως θα αποφύγουν κάποια λάθη που δεν θα έπρεπε να γίνουν. Είδα τους αγώνες με την Μπορντό.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια. Δυστυχώς όμως όταν τίθεται θέμα ταπεραμέντου, συγκέντρωσης και υψηλού επιπέδου, δεν γίνεται να αφήνεις ούτε ένα εκατοστό περιθωρίου στον αντίπαλο. Φάνηκε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν τις δυνάμεις το διαρκές πρέσινγκ όταν παίζεις σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όσον αφορά το ρόστερ δεν υπήρχε αυτή την χρονιά μια σωστή ακολουθία πραγμάτων με συνέπεια να μην υπάρχει καλή οργάνωση παιχνιδιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: