ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Για το θαύμα στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας μείνει πλέον εκτός και της διεκδίκησης του τίτλου, δεν έχουν παρά να τα δώσουν όλα για το θαύμα απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας φιλοδοξώντας να φύγουν νικητές από το Μπορντό συνεχίζοντας έτσι την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προσανατολίζεται να στήσει την ομάδα του με
τέσσερις αμυντικούς πέντε κεντρώους και μοναδικό προωθημένο τον Λούα Λούα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ Ραούλ Μπράβο και Αβραάμ Παπαδόπουλο να συνθέτουν την αμυντική γραμμή, ενώ τον χώρο του κέντρου θα πλαισιώσουν οι Μαρέσκα, Λεντέσμα, Στολτίδης, Ντάτολο και Ζαϊρί.
Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Παναγόπουλος, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Μήτρογλου και Ντάρμπισιρ.
Από την άλλη πλευρά, ο Λοράν Μπλαν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-2-1, αποτελούμενη από τους Καρασό, Σαλμέ, Σιανί, Σανέ, Τρεμουλινάς, Φερνάντο, Αλού Ντιαρά, Πλασίλ, Γουέλντελ και Σαμάκ .
Στην αποστολή της Μπορντό βρίσκονται ακόμη οι Ραμέ, Ενρίκε, Ζουριέτι, Γκουφράν, Σερτίκ, Καβενάγκι, Ζουσιέ και Μπεγιόν. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πλανούς και Τραορέ. Στο όριο των καρτών βρίσκεται ο Σιανί.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: