ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

H τελευταία μάχη


H τελευταία μάχη Μπορεί ο «πόλεμος» για την κατάκτηση του τίτλου να έχει «πρασινίσει» για τα καλά όμως η μάχη των «αιωνίων» δεν θα χάσει ποτέ το ενδιαφέρον της.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα με έπαθλο το γόητρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00 – ΝΟVASPORTS 1.
Την Κυριακή στις 19:00 όλα τα ματς της αγωνιστικής που περιλαμβάνει άλλο ένα ντέρμπι, αυτό των «δικεφάλων» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.
Στη σκιά του ντέρμπι των «αιωνίων» θα βρεθεί αυτή την αγωνιστική το ντέρμπι των «Δικεφάλων». Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι μπορεί μήπως και με βολικό γι’ αυτόν αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, ξαναμπεί με αξιώσεις στη διεκδίκηση του τίτλου για τις τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη η ΑΕΚ προέρχεται από την καλύτερη ίσως φετινή εμφάνιση της στο Πρωτάθλημα με την Καβάλα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βλέπει τα προβλήματα του να περιορίζονται αυτή την αγωνιστική. Η «Ένωση» θέλει να πάρει νίκη για να κλείσει όσο μπορεί, προς το τέλος της κανονικής περιόδου την ψαλίδα και να μπει με καλές προϋποθέσεις στα πλέι-οφ. Ο Βιεϊρίνια και ο Σνάουτσνερ θα λείψουν λόγω τιμωρίας και τους αντικαταστήσουν οι Κουτσιανικούλης και Αραμπατζής αντίστοιχα. Ο Μαϊστόροβιτς που επιστρέφει από τιμωρία θα έχει πιθανότατα παρτενέρ τον Κώστα Μανωλά που ικανοποίησε στο πρώτο του ματς. Πρόβλημα προέκυψε την Πέμπτη με τον Γκέντζογλου που είναι αμφίβολος. Ο Κάκος αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο στοίχημα για τη διαιτησία αυτή την αγωνιστική. Από τη μία η ΑΕΚ έχει να θυμάται τη σφαγή στα «Πηγάδια» και δεν υποδέχτηκαν και με μεγάλη ικανοποίηση (το αντίθετο μάλιστα) τον ορισμό του σε αυτό το ματς. Θα έχει ενδιαφέρον όμως και η αντιμετώπιση προς τον ΠΑΟΚ μετά την άσχημη αντιμετώπιση του από τον Σπάθα την περασμένη εβδομάδα. Ο Κερκυραίος ρέφερι, από το ματς με την Ξάνθη την 6η αγωνιστική ΑΕΚ, δεν ξανασφύριξε, ενώ τον ΠΑΟΚ ο Κάκος τον έχει παίξει στο 1-2 της Τούμπας με τον Ολυμπιακό και στο 0-0 με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη».

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:00- NOVASPORTS 2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: