ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Επίσκεψη του Πρέσβη της Αυστρίας κ. Michael Linhart στο Νομάρχη

AddThis Social 
Bookmark ButtonΤη Νομαρχία Γρεβενών επισκέφθηκε την Κυριακή 28-3-2010 ο Πρέσβης της Αυστρίας κ. Michael Linhart. Τον Πρέσβη στην εθιμοτυπική του αυτή επίσκεψη υποδέχτηκε ο  Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης μαζί με της κυρίες αντινομάρχες Αικατερίνη Πέτρου και Βάϊα Μπριμπίλη – Ντάγκα καθώς και με τους κυρίους Νομαρχιακούς Συμβούλους Αστέριο Μπασδέκη, Γεώργιο Αρμπάρα, Τιμολέων Κοψαχείλη και Νικηφόρο Χατζηγεωργίου. Στη μεταξύ τους συνομιλία ανταλλάχθηκαν απόψεις για το
πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι της Ευρώπης και θέματα της επικαιρότητας.
Η συζήτηση όμως εστιάστηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού στην περιοχή μας όπως ο κυνηγετικός τουρισμός και στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Michael Linhart για όλα τα παραπάνω θέματα ενώ τόνισε τη σημασία ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο χωρών για την αύξηση της  δραστηριότητας του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας και την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ενώ προτάθηκε η δημιουργία ελεγχόμενων κυνηγετικών ζωνών στην περιοχή καθώς και η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. 
Ο Νομάρχης δώρισε στον Πρέσβη μια σειρά βιβλίων, όλα εκδόσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών και ένα καλάθι με Μανιταροπροϊόντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: