ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ανοίγει τις πύλες της η 5η Ανθοκομική Έκθεση

http://www.dnartaki.gr/Uploads/media/ANTH_01_2009.jpgΕίκοσι έξι εκθέτες περιμένουν τους επισκέπτες στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας από σήμερα το απόγευμα, οπότε και θα εγκαινιαστεί η 5η Ανθοκομική Έκθεση και Ειδών Κήπου, καθώς και η 3η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με διοργανωτές το ΕΒΕ Νομού Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας. Η Ανθοκομική Έκθεση όπως τόνισαν, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Νομού Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας και ο... πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου κ. Παναγιώτης Αποστολίδης, θα έχει κυρίως ντόπιους παραγωγούς και εμπόρους.
Τα είδη που θα εκθέτουν θα είναι άνθη και καλλωπιστικά φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δενδρύλλια οπωροφόρα και καλλωπιστικά, υπηρεσίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων, έπιπλα εξωτερικού χώρου διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα εξωτερικού χώρου, εργαλεία και μηχανήματα κηποτεχνίας κ.α. Στην έκθεση Εικαστικών Τεχνών θα εκτεθούν πίνακες ζωγραφικής, Αγιογραφίες, χειροποίητα κοσμήματα από κλασικά πρωτότυπα υλικά, καθώς και έργα μικρών παιδιών.
Παράλληλα αντιπροσωπεία εμπόρων από το Αζερμπαϊτζάν θα βρεθεί στην περιοχή με αφορμή και την Έκθεση Γούνας στην Καστοριά και θα επισκεφθεί επιχειρήσεις τροφίμων, μετάλλου και γούνας στο Νομό Κοζάνης και στην Καστοριά. Η Έκθεση στα Κοίλα θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 5 και μισή το απόγευμα έως την Παρασκευή ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτή από τις 10 και μισή το πρωί έως τις 10 και μισή το βράδυ.
http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/05/5_04.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: