ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΑΛΑΡΓΑ !!!

-“Με σκληρή δουλειά, καθαρό μυαλό και πίστη οι ΄Ελληνες μπορούμε να πετύχουμε”, δήλωσε ο Γιαννάκης στο Παρίσι. Κάτι τέτοια λέει κι ο Γιωργάκης στην Αθήνα.
-Βλέποντας τη Ντόρα να προσέρχεται τραυματίας στη Βουλή, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την ψήφο της υπέρ των μέτρων. Ψήφος – δεκανίκι στο ΠΑΣΟΚ.
- Πού ακούστηκε πρωθυπουργός να θέτει το ψευτοδίλημμα “σωτηρία ή πτώχευση”; Σαν να 'χεις να διαλέξεις μεταξύ του ΠΑΟΚ-Θρύλος και του ...ΑΕΚ-Αρης.
- Μα είναι ερώτηση πότε θα γίνουν τα εξ αναβολής πλέι οφ; Εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει το κόμμα της Ντόρας.
- Τι να πούμε για το πολιτικό μανιφέστο Βγενόπουλου; Χειρότερο κι απ' το Παναθηναϊκό.
- Πώς να μη στενοχωρούνται οι του θρύλου με όσα τραγικά συνέβησαν στην Αθήνα; Κοτζάμ Ντόρα διέγραψε ο Σαμαράς.
- ΄Εχετε δίκιο, σιγά τις διαρροές στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μέτρα λιτότητας. Πιο αναμενόμενες κι από διαρροές πρακτικών της ΠΑΕ ΠΑΟ.
- Αρνούμενη να ψηφίσει τα μέτρα λιτότητας, η Σοφία Σακοράφα ξεπέρασε τον εαυτό της. Το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν 74 μέτρα στον ακοντισμό.
- Καμία ανησυχία από τη δήλωση Παπαρήγα ότι οι αγώνες θα συνεχιστούν και εκτός Βουλής. Αρκεί να σταματήσουν σε Τούμπα, Καραϊσκάκη, Χαριλάου και ΟΑΚΑ.
- Κατανοούμε την αδυναμία των αρχών να εγγυηθούν την τήρηση των μέτρων τάξης στα πλέι οφ. Θα εξαντλήσουν τη δύναμή τους στην τήρηση των μέτρων λιτότητας.
- Με όλα αυτά που συνέβησαν, ποια πλέι οφ; Μάλλον πλέι μολότοφ.
Sebastian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις