ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μιλά για την περιπέτεια υγείας του

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μιλά για την περιπέτεια υγείας τουΤον τελευταίο χρόνο ο άσος του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι ταλαιπωρείται με την υγεία του. Πού να ήξερε όταν ήταν 14 ετών και περνούσε οξεία στρεπτοκοκκική αμυγδαλίτιδα ότι θα του δημιουργούνταν πρόβλημα στα νεφρά και θα κινδύνευε η καριέρα του στο....
ποδόσφαιρο.
Ήδη τα μέσα και αρκετά blogs έχουν προδικάσει το τέλος της καριέρας του.
«Δεν έχω τελειώσει. Ξέρω πως λέγεται ότι δε θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, εγώ όμως λέω ότι δεν έχω τελειώσει. Πίστευα και πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Ξέρω πολύ καλά ότι πρόκειται για μια δύσκολη και επικίνδυνη μάχη. Δεν το βάζω κάτω όμως. Ποτέ μου δεν το έβαζα και ούτε τώρα θα το κάνω. Δεν θα με νικήσει η αρρώστια», απαντά ο Γκαλέτι σε όσους λένε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του.
«Μια φορά είπε κάποιος πως όταν αντιστέκομαι, κερδίζω. Αυτά τα λόγια τα έχω πάντα στο μυαλό μου. Αποτελούν σύνθημα για μένα», τονίζε
Αυτό που θέλει ο Αργεντίνος άσος είναι να τον δει να παίζει ποδόσφαιρό η μικρή του κόρη Ιουλιέτα, που γεννήθηκε πριν από ένα μήνα περίπου.
«Μακάρι να με δει κι αυτή κάποια στιγμή να παίζω ποδόσφαιρο, όπως οι άλλες δύο κόρες μου, Μαρτίνα και Καρολίνα», λέει και δεν κρύβει ότι ο μεγαλύτερός του φόβος είναι τη στιγμή που μία από τις τρεις θα του φέρει στο σπίτι τον… φίλο της.
«Θα… κόψω τα πόδια σε όποιον τις πλησιάσει», προειδοποιεί όπως όλοι οι μπαμπάδες!!!
Πάντως το ποδόσφαιρο δεν το έχει ξεγράψει ακόμα. «Είναι απίστευτο αυτό που ζω στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και γι΄αυτό δεν πρόκειται να πάω πουθενά», ξεκαθαρίζει.
http://www.madata.gr/athletic/63749.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: