ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Μόνιμα στον ...Πειραιά ο Πάρντο

Μόνιμα στον ...Πειραιά ο Πάρντο

Ανοίγει ο …«δρόμος» της απόκτησης του Ούρκο Πάρντο για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με ρουμανικές εκτιμήσεις, αφού ο Ισπανός «πορτιέρο» αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, κάτι που κάνει πιο εύκολη την παραμονή του 27χρονου άσου στον...
Πειραιά. 
Μόνιμος κάτοικος …Πειραιά αναμένεται να γίνει σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο ο Ούρκο Πάρντο, αφού ο Ισπανός γκολκίπερ πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα αποκτηθεί κανονικά από τους «ερυθρόλευκους».
Ο 27χρονος τερματοφύλακας μπορεί να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού από την Ραπίντ με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, όπως τονίζουν όμως οι Ρουμάνοι οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα ενεργοποιήσουν την οψιόν του, η οποία υπολογίζεται στις 350.000 ευρώ, αφού ο ρουμανικός σύλλογος θέλει να τον ξεφορτωθεί, λόγου του πολύ υψηλού συμβολαίου του ύψους 360.000 ευρώ τον χρόνο.
Οι Ρουμάνοι λοιπόν είτε θα ρίξουν κι άλλο την τιμή του Πάρντο, είτε θα τον αφήσουν ελεύθερο, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

5 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

ναι ειμαι συγκλονισμενος
θα μεινει ο παρντο που οσα παιχνιδια επαιξε μετρουσε οτι πηγαινε στην εστια
να σαι καλα ρε πατριδα μου εφτιαξες το κεφι
α ρε μπακαλη και περιμενουμε μεγαλεια του χρονου
ρε πατριδα αυριο εχουμε παρισι εγω στο μπλογκ μου λογο των γεγονοτων και με αυτα που εβαλα λεω να γραψω αυριο εσυ βαλε τιποτα κανενα αφιερωμα με τον μπαοκ και τον παρντο τον τροχονομο θα ασχολουμαστε ?

VATOLAKKIOTIS είπε...

κι αυτος τρυπιος ειναι; τουλαχιστον δεν ειναι κηπουρος, τροχονομος ειναι.

VATOLAKKIOTIS είπε...

για τον μουρινιο σου αρεσε ομως

COSTANTINOS είπε...

συγκρινεις τον αντωναρο με τον τροχονομο?
απο οσα εχεις δει σου κανει για βασικος τερματοφυλακας του ολυμπιακου ?η μηπως φτανει την αξια του νικοπολιδαρου
και γνωριζεις ποσα χρονια εχουμε να δουμε τερμα πριν τον αντωνη
μεγαλες πικρες θυμασαι φανταζομαι

VATOLAKKIOTIS είπε...

αλιμονο! πως δε θυμαμαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις