ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Απέκτησε 7 παιδιά απο την κόρη του..

Ο Jose Agostinho Pereira κρατούσε φυλακισμένη για δώδεκα ολόκληρα χρόνια την 28χρονη κόρη του σε ένα απομακρυσμένο ψαροχώρι στη Βραζιλία. Την βίαζε επανειλημμένα και είχε αποκτήσει 7 παιδιά μαζί της. Και δεν έφτανε μόνο αυτό.Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, ο Pereira τους κρατούσε παρά την θέλησή τους σε απόλυτη απομόνωση, απειλώντας τους ότι θα τους σκότωνε αν τόλμαγαν να μαρτυρήσουν σε κάποιον την κατάσταση. Κανένας δεν επιτρεπόταν να φύγει από το σπίτι. Χαρακτηριστικό είναι πως.. ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να φτάσει κανείς στο σημείο όπου τους είχε φυλακισμένους ήταν μόνο με κανό αφού το σπίτι βρισκόταν μες την ζούγκλα.
Οι αστυνομικές αρχές πριν μέρες δέχθηκαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που τους πληροφορούσε για την κατάσταση. Έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να το παρακολουθούν. Όταν διαπίστωσαν τι συνέβαινε, συνέλαβαν τον Περέιρα ο οποίος ομολόγησε τα πάντα.
Ενδεικτικό των άθλιων συνθηκών που ζούσαν ήταν ότι και τα εφτά παιδιά υπέφεραν από ασιτία και κανένα τους δεν μπορούσε να διαβάσει και να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Επίσης οι ηλικίες τους δεν είναι γνωστές αφού καμία γέννηση ποτέ δεν κατεγράφη. Υπολογίζεται πάντως πως τα παιδιά 4 κορίτσια και 3 αγόρια, είναι από δυο έως δώδεκα ετών.

Στον 54χρονο δεν έχουν ακόμα αποδοθεί κατηγορίες. Η 28χρονη κόρη του όμως βρίσκεται πια υπό την προστασία των αρμόδιων αρχών μαζί με τα 7 της παιδιά.
Παράλληλα με την κόρη του, κακοποιούσε σεξουαλικά και ένα από τα κοριτσάκια που είχε αποκτήσει μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις