ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στην Αθήνα η κάθοδος των... μυρίων του Ηρακλή...

Στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνας έδωσαν ραντεβού σήμερα στις 17.00
Oι οπαδοί του Ηρακλή, που ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη κάθοδο στην ιστορία από τη Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και «στα κέντρα λήψης των αποφάσεων» πως «η χώρα θα καεί τον Ηρακλή αν ρίξετε στη Β΄ Εθνική» για τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της... Σούπερ Λίγκας από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω απόφαση αν δεν αλλάξει στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ όπου προσέφυγε προχθές η ΠΑΕ Ηρακλής (η σχετική απόφαση πρέπει να εκδοθεί εντός δέκα ημερών) θα σημάνει και τον υποβιβασμό του Γηραιού στη Β΄ Εθνική.

Σήμερα το πρωί (08.00) πρόκειται να ξεκινήσουν χιλιάδες φίλοι του Ηρακλή με προορισμό την Αθήνα και τόπο συνάντησης το απόγευμα στα Προπύλαια. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει επαφές με τον Γυμναστικό Σύλλογο και την οργανωμένη βάση των οπαδών, ενώ ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ κ. Γιάννης Τάκης θα έχει επαφές και με τον αττικάρχη κ. Γρηγόρη Μπαλάκο , ώστε και να επιτραπεί απρόσκοπτα η μετάβαση στην Αθήνα αλλά και να μην υπάρξει πρόβλημα με την παρουσία των οπαδών στην πρωτεύουσα. Για την πορεία προς την Αθήνα έχουν κληθεί όλες οι προσωπικότητες του αθλητισμού που έχουν εκπροσωπήσει στο παρελθόν τον Ηρακλή σε όλα τα τμήματα, ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και βουλευτές, αλλά είναι ακόμη άγνωστο πόσοι και ποιοι από αυτούς θα ανταποκριθούν.

Τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής θα εκπροσωπήσει στην κάθοδο στην Αθήνα ο υπεύθυνος οικονομικών κ. Αλέξης Κεσσόπουλος, καθώς δεν είναι δυνατή σύσσωμη η παρουσία της διοίκησης, λόγω των μεγάλων ανοιχτών ζητημάτων της ΠΑΕ, τα οποία χειρίζεται ενώ κάποια από τα μέλη θα μεταβούν στην ΕΠΟ.

Μέσα σ΄ όλα αυτά το εντυπωσιακό είναι ότι αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα που φιλοξενούνται στον Τύπο της Τσεχίας ο Ηρακλής έχει ολοκληρώσει (!) την πρώτη του μεταγραφική κίνηση. Πρόκειται για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Γίρι Κρέιτσι, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίστηκε σε 54 αγώνες της Γιάμπλονετς. Αυτονόητο είναι πάντως ότι τόσο αυτή η υπόθεση όσο και οι υπόλοιπες που σχετίζονται με τη μεταγραφική ενίσχυση των Κυανολεύκων έχουν άμεση συνάρτηση με την κατάληξη του θέματος της αδειοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: