ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Χωρίς Μόρα κόντρα στη Νότιο Κορέα η Εθνική Ελλάδας

Ο Βαγγέλης Μόρας δεν υπολογίζεται από τον Ότο Ρεχάγκελ για το σαββατιάτικο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Νότιο Κορέα στο Πορτ Ελίζαμπεθ (14.30, ΝΕΤ). Ο κεντρικός αμυντικός της Μπολόνια δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και έθεσε.... εαυτόν εκτός ομάδας.
moras 365 mor«Δεν θα ρισκάρω τη συμμετοχή μου στο ματς με τη Νότιο Κορέα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πάθω μεγαλύτερη ζημιά. Προτιμώ να αποθεραπευτώ πλήρως, ώστε να είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Νιγηρία». Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής μας είναι αισιόδοξο ότι ο διεθνής στόπερ θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στον δεύτερο αγώνα της ομάδας κόντρα στη Νιγηρία στις 17 του μηνός στο Μπλουμφοντάιν.

Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει ο Ότο Ρεχάγκελ στις προπονήσεις, είναι πιθανό τη θέση του Μόρα στο κέντρο της άμυνας να πάρει ο Κώστας Κατασουράνης, με δεδομένο το γεγονός ότι ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής θα παρατάξει την ομάδα κόντρα στη Νότιο Κορέα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.


Τζιόλης: "Δυνατό σημείο μας οι στημένες μπάλες"
Πριν από τη σημερινή προπόνηση δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε και ο Αλεξάνδρος Τζιόλης. Ο μέσος της Σιένα υπογράμμισε ότι: "Το δυνατό σημείο της Εθνικής μας είναι οι στημένες μπάλες και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι οφθαλμοφανές ότι εμείς υπερτερούμε σε ύψος και είμαστε δυνατοί στις στημένες φάσεις. Η Κορέα τρέχει πολύ, είναι πειθαρχημένη και έχει καλή οργάνωση στο γήπεδο, δηλαδή στην τακτική".
Όσον αφορά την προσμονή του σχετικά με την ενδεκάδα είπε: "Όλοι θέλουν να παίξουν, το περιμένω κι εγώ πως και πως αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι στις επιλογές του προπονητή μου οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να περιμένω"

Ερωτηθείς σχετικά με την εμπειρία των Νοτιοκορεατών από μεγάλες διοργανώσεις, ο Τζιόλης τόνισε ότι και οι Έλληνες διεθνείς διαθέτουν την απαραίτητη πείρα από μεγάλα ματς και δεν θεωρεί ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Ο Τζιόλης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι στο ματς με τη Νότιο Κορεά οι πιθανότητες νίκες είναι πενήντα-πενήντα, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στην πρεμιέρα για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. 
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=171134

Δεν υπάρχουν σχόλια: