ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

“Πετάνε” οι Λατίνοι, “καραδοκεί” ο Βρύζας

Σε μία από τις ομάδες-εκπλήξεις του φετινού Μουντιάλ είναι στραμμένα τα μάτια του Ζήση Βρύζα και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης που έχει εστιάσει...ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου του βορρά προέρχεται από τη Λατινική Αμερική,Ουρουγουάη, Χιλή, Παραγουάη, αλλά και φυσικά η Αργεντινή και η Βραζιλία, δηλαδή οι εκπρόσωποι της Λατινικής Αμερικής, είναι από τις ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν παρουσιάσει το καλύτερο ποδόσφαιρο στα γήπεδα της.... Νοτίου Αφρικής. Εκεί (σε μία από αυτές τις χώρες) αγωνίζεται και ο παίκτης που έχει “ερωτευθεί” ο Ζήσης Βρύζας.

Ο Βρύζας μπορεί να έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στην ιταλική και ισπανική αγορά, αλλά από εκεί το πιθανότερο είναι να προέρχεται μόνο ο αμυντικός που θα αποκτηθεί. Για τον επιθετικό τους, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους ένα όνομα που θα κάνει περισσότερο “γκελ” στον κόσμο. Πόσω μάλλον όταν θα προέρχεται από ομάδα που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ενθουσίασε τον κόσμο από τις τελευταίες της εμφανίσεις στην εν λόγω διοργάνωση.

Βέβαια, αυτές τις ημέρες το θέμα που “καίει” τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ είναι αυτό των υπό παραχώρηση παικτών. Ο Βερόν, ο Μουν και οι υπόλοιποι που θα αφήσουν την Τούμπα, το προτιμότερο θα ήταν να φέρουν πίσω χρήματα και για αυτό το λόγο, προσπαθούν να τους “σπρώξουν” στην αγορά. Διότι, δεν είναι μυστικό πως εάν δεν εξασφαλιστεί ένα κάποιο ποσό δεν θα μπορούν να γίνουν οι δύο μεταγραφές που έχει ανάγκη η ομάδα, αλλά μόνο η μία, δηλαδή αυτή του δεξιού μπακ.

* Τα 3.496 έφτασαν τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διαθέσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.
(sportnet)

Δεν υπάρχουν σχόλια: