ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ξεκολλήστε τα Youtube Video που κολλάνε

Οι τυχεροί συνδρομητές της Hellas Online, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση στο Youtube -και μόνο σε αυτό- όπου κάθε video κάνει συνεχώς διακοπές και σπανίως ολοκληρώνεται…
Αυτό συμβαίνει κυρίως τις βραδυνές ώρες και ανάλογο θέμα, έχει «ανάψει» στο ADSLGR.com. Άλλοι αναφέρουν προβλήματα κυρίως τη νύχτα, δηλαδή εκτός ...
ωρών αιχμής, άλλοι αναφέρουν προβλήματα σε κάποια video και όχι σε όλα. Η εμπειρία έχει αρκετές παραμέτρους.
Η προσωπική μου συμμετοχή στο θέμα, έχει να κάνει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω σε τυχαίες ώρες κατα τη διάρκεια του 24ώρου. Υπάρχουν περιπτώσεις που ενα video 2 λεπτών χρειάζεται και μισή ώρα για να «φορτώσει» ολόκληρο.
Το περίεργο βέβαια είναι πως το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται αποκλειστικά στο Youtube και όχι σε άλλα streaming sites τα οποία λειτουργούν κανονικά.
Μέχρι να εντοπιστεί η λύση απο μεριάς Hellas Online, μπορείτε να κατεβάσετε απο το Internet την εφαρμογή SpeedBit Video Accelerator και να διορθώσετε μια και καλή το πρόβλημα. Διατίθεται δωρεάν και υποστηρίζει PC και Mac.
Η εφαρμογή λειτουργεί με την φιλοσοφία των multiple connections download managers. Δηλαδή «ανοίγει» πολλές συνδέσεις προς την σελίδα του video και υποχρεώνει το video να φορτώσει σχεδόν στιγμιαία! Στην πράξη, δείχνει εξαιρετικό και non intrusive.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν για την επιτάχυνση όλων των video -και όχι μόνο αυτών του Youtube- με εξαίρεση τα HD Video. Σε περίπτωση που θέλουμε και HD Video Acceleration, το αντίτιμο είναι $19.95 / χρόνο.
Η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και όταν προσπελάσετε οποιοδήποτε video απο τα υποστηριζόμενα Video Websites, εμφανίζει ενα pop up που σας ενημερώνει πως «τώρα γίνεται επιτάχυνση video». Επίσης λειτουργεί εξίσου καλά και όταν το video που θέλετε να παρακολουθήσετε βρίσκεται σε διαφορετική ιστοσελίδα, ως embedded.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις