ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 0-0

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κεκλεισμένων των θυρών, ο Ολυμπιακός παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Εργοτέλη. Ο Εβαλντ Λίνεν χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τους Αριελ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ, που ήταν αρκετά δραστήριος, ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε πολλές αλλαγές, δοκιμάζοντας...
πρόσωπα και σχήματα.
Ο αγώνας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και εκτός από την χρηστικότητα που είχε για τους προπονητές, δεν προσέφερε κάτι αξιόλογο. Μάλιστα, η σημαντικότερη φάση ανήκει φιλοξενούμενους, καθώς το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ο Καρέλης στο 71ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πάρντο.
Ο Εβαλντ Λίνεν χρησιμοποίησε τους εξής: Πάρντο, Τοροσίδης (46` Βασιλόγιαννης), Μοντέστο (46` Α.Παπαδόπουλος), Ποτουρίδης, Σοϊλέδης (46` Ζαϊρί), Γ. Παπαδόπουλος (65` Βάντερσον), Ιμπαγάσα (46` Οσκαρ), Φετφατζίδης (46` Νικλητσιώτης), Ρόμενταλ (46` Κατσικογιάννης), Επστάιν, Μήτρογλου (46` Νταρμπισαϊρ).
Οσον αφορά στον Νίκο Καραγεωργίου, στην αρχή του αγώνα παρέταξε τους Δασκαλάκη, Γιαλούση, Κανδηλάκη, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Χάντι, Μπουντιμίρ, Βερπακόφσκις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: