ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Εδειξε ενδεκάδα ο Λίνεν...

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την ΜπέσαΕβαλντ Λίνεν στον επαναληπτικό του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. υποδεικνύει και την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Εβαλντ Λίνεν στον....
επαναληπτικό του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.
Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε στους "βασικούς" του διτέρματος τον Ολοφ Μέλμπεργκ αντί του Φρανσουά Μοντέστο στο κέντρο της άμυνας και από εκεί και πέρα τους Αντώνη Νικοπολίδη, Γιώργο Γκαλίτσιο, Χοσέ Χολέμπας, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού Σεαρένσε, Εντσο Μαρέσκα, Ζαουάντ Ζαϊρί, Κέβιν Μιραλάς, Οσκαρ και Ντιόγο.
Με τους "αναπληρωματικούς" αγωνίστηκαν οι Ούρκο Πάρντο, Φρανσουά Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Ντένις Ρόμενταλ, Ντένις Επστάιν, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κώστας Μήτρογλου και Ματ Ντάρμπισιρ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Οσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Επστάιν, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Μιραλάς. 
*** Φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Ιουλίου. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, θα αρχίσει στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις