ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΠΑΟ. Ανακοινώθηκε και πιάνει δουλειά ο Κωνσταντόπουλος


Στην ανακοίνωση... και τυπικά της ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, προχώρησε η διοίκηση των “πρασίνων”, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ των μετόχων.
Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των νταμπλούχων Ελλάδας, την Πέμπτη, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, θα έχει μία πρώτη επαφή με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, αφού θα μεταβεί στην Παιανία, προκειμένου να τους συναντήσει και να....

αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα του συλλόγου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει ήδη αρχίσει να προγραμματίζει μια σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσει με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κίτσιο, αλλά και με τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΓΗΠΕΛ, Βαγγέλη Σαμαρά, αφού πρωτεύοντα ρόλο συνεχίζει να παίζει το γηπεδικό πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, φιλοξενείται μία εκτενής αναφορά στο βιογραφικό και τα έργα του νέου προέδρου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος εξελέγη Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, από το Διοικητικό Συμβούλιο που συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα. Επίσης, ο κ. Κωνσταντόπουλος θα αναλάβει την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής στην οποία συμμετέχουν και οι κκ. Γόντικας, Βουτσαράς και Δάβαρης. Ο κ. Κωνσταντόπουλος, αλλά και ο κ. Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης, ο οποίος θα συμμετέχει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα αντικαταστήσουν τους κκ. Σκιάνη και Προυσανίδη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: