ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Μεταφορών

 fortiga_apergia55 Συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών, παραμένουν από νωρίς το πρωί, ιδιοκτήτες Φορτηγών και Βυτιοφόρων ΔΧ, αντιπροσωπεία των οποίων επιδιώκει συνάντηση με τον υπουργό Δημήτρη Ρέππα. Ένταση δημιουργήθηκε όταν απεργοί, που κατά διαστήματα επιχειρούν να εισέλθουν στο κτίριο, πέταξαν μπουκάλια προς την είσοδο του υπουργείου, με αποτέλεσμα δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι στάλθηκαν στις Νομαρχίες τα στοιχεία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως ώστε να συνταχθούν τα φύλλα πολιτικής επιστράτευσης που θα επιδοθούν στους απεργούς.

Στις Νομαρχίες η σχετική εγκύκλιος

Σύμφωνα με δηλώσεις του νομάρχη Πειραιά, Γιάννη Μίχα, οι Νομαρχίες έλαβαν από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τη σχετική εγκύκλιο για επιστράτευση ιδιοκτητών, οδηγών και βυτιοφόρων υγρών καυσίμων.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι σε ό,τι αφορά τη περιφέρεια της δικής του αρμοδιότητας, η διαδικασία επίδοσης των φύλλων πορείας στους ιδιοκτήτες των φορτηγών δημόσιας χρήσεως, θα έχει ολοκληρωθεί ως το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις