ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Κληρώνει για ΠΑΟΚ

Η ώρα της Ευρώπης έφτασε για τον ΠΑΟΚ. Το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) πραγματοποιείται στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πληροφορηθεί ποιο θα είναι το πρώτο από τα δύο εμπόδια που θα κληθεί να περάσει για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης.
Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στους αδύνατους των μη πρωταθλητών (μαζί με τη Σέλτικ, την Ουνιρέα, τη Γιούνγκ Μπόις και τη Γάνδη) και θα.....

αναμετρηθούν με μία εκ των ισχυρών Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί 27-28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός 3-4 Αυγούστου. Οι ομάδες που θα αποκλειστούν, θα λάβουν μέρος στα play-offs (ή αλλιώς τον τελευταίο προκριματικό γύρο) του Europa League.

Αυτές που θα περάσουν θα δοκιμαστούν στα play-offs του Champions League και αν ο ΠΑΟΚ είναι ανάμεσά τους θα είναι σίγουρα και πάλι στους αδύνατους στην κλήρωση της 6ης Αυγούστου, γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σεβίλλης, Βέρντερ Βρέμης,Τότεναμ (συμμετέχουν απευθείας στα play-offs) και των δύο επόμενων ομάδων με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη της UEFA (κατά σειρά Ζενίτ*, Άγιαξ*, Φενέρμπαχτσε*, Ντιναμό Κιέβου*, Μπράγκα*, Σαμπντόρια και Οσέρ, με αστερίσκο οι ομάδες που δίνουν προκριματικά).

Στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου των πρωταθλητών θα λάβει μέρος και η Ομόνοια, που βρίσκεται με το ένα πόδι σε αυτή τη φάση μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ρένοβα στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Κύπρο. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα είναι στους αδύνατους έχοντας μόλις τρεις σίγουρους πιθανούς αντιπάλους, τη Βασιλεία, την Άντερλεχτ και την Κοπεγχάγη, που συμμετέχουν απευθείας στον συγκρεκριμένο γύρο.

(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια: