ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Μπερέτα


Βράζουν στον ΠΑΟΚ με τον Μπερέτα και η συζήτηση που γίνεται αυτή την στιγμή στην ομάδα είναι αν θα πρέπει να του δώσουν από τώρα τα… παπούτσια στο χέρι ή αν θα πρέπει να περιμένουν τα επίσημα παιχνίδια και αναλόγως να πράξουν. Η προετοιμασία στον ΠΑΟΚ κύλησε με τον χειρότερο τρόπο και ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αφού χάλασε και... το αεροπλάνο και η ομάδα γνώρισε τεράστια ταλαιπωρία μέχρι να αναχωρήσει.
Ο Ιταλός, λοιπόν, κατηγορείται για τα εξής:

1. Ενώ πήρε έτοιμη ομάδα, με φιλοσοφία και σαφές αγωνιστικό πλάνο άλλαξε τα πάντα.
2. Πέρσι ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με σύστημα 4-2-3-1, ο Ιταλός δοκιμάζει τώρα τα πάντα, τελευταία το 4-4-2 και η ομάδα αυτή την στιγμή είναι ένα ανολοκλήρωτο… πείραμα.

3. Προσπαθεί να κάνει κόφτη τον Σορλέν αντί του Γκαρσία, τον Σαλπιγγίδη τον δοκιμάζει μόνο δεξιά, τον Βιερίνια αριστερά, ο Ίβιτς δεν παίζει, ο Φιλομένο παίζει παντού εκτός από σέντερ φορ. Ο Ζουέλα δεξί μπακ αντί για στόπερ, ο Σαβίνι πρώτα δεξί μπακ και μετά στόπερ και ο Φωτάκης δεξί χαφ, ενώ είναι κλασσικός κεντρικός χαφ.

4. Φώναξε τελευταία στιγμή τον Γεωργίου από τον Πανσερραϊκό για να τον βάλει αριστερό χαφ, ενώ προσπαθεί να μετατρέψει τον νεαρό φορ Αθανασιάδη σε δεξί χαφ.

5. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν πέρσι σχεδιασμένη να έχει βάθος με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών. Τώρα ο Μπερέτα προσπαθεί να βάλει τους αμυντικούς να παίζουν ψηλά το τεχνικό οφσάιντ, έξω από την μεγάλη περιοχή. Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι αμυντικοί δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, με αποτέλεσμα να εκτίθενται να κουράζονται τρέχοντας πολλά μέτρα και να μην υπάρχει δυνάμεις στα στημένα.

(balla.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις