ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (vids)


Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Αλμπερτ Ριέρα στο φιλικό των "ερυθρολεύκων" με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Θετικά στοιχεία από τον ανέτοιμο Ισπανό. 
Ο Εβαλντ Λίνεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Αλμπερτ Ριέρα από το 1ο λεπτό της συνάντησης, παρότι γνώριζε (και ήταν φανερό) ότι ο Ισπανός δεν ήταν στην κατάλληλη φυσική κατάσταση. Αυτό φάνηκε και στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε, όπως φάνηκε, όμως, η ποιότητά του και κάποια αγωνιστικά χαρίσματα τα οποία μπορούν να προσφέρουν πολλά στους "ερυθρολεύκους", αρχής γενομένης ίσως από το επικείμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA).
Ο 28χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά δραστήριος επιθετικά, ζητούσε συνεχώς μπάλα, αλλά μέχρις εκεί, αφού ο Ολυμπιακός (ειδικά του πρώτου ημιχρόνου) δεν τροφοδοτούσε τον Ισπανό. Οταν το έπραττε, ο Ριέρα αναζητούσε διαδρόμους για να μπει στην αντίπαλη περιοχή, ενώ έδειξε κι εμπιστοσύνη στα πόδια του, δοκιμάζοντας κάποια σουτ και προκαλώντας ανησυχία στον Αναστασόπουλο. Από εκεί και πέρα, αμυντικά δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο Λίνεν, αφήνοντας ανά διαστήματα μόνο του τον Ραούλ Μπράβο στα ανασταλτικά καθήκοντα της αριστερής πτέρυγας. 

 
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις