ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1 (video)





Μόνο κατά διαστήματα έδειξε τις αρετές των φιλικών στο εξωτερικό ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι «πράσινοι» έχουν κάποιες δικαιολογίες αφού αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Νιόπλιας έκανε πολλές αλλαγές βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο παίκτες που δεν θα έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Στα θετικά η εμφάνιση των Κλέιτον και Γκοβού. Από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος έδειξε πως θα είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα που εκτός από το αποτέλεσμα παίζει και για το θέαμα. Το σκορ για τους Περιστεριώτες άνοιξε στο 24΄ ο Περόνε από το σημείο του πέναλτι, ενώ ο Γκοβού ισοφάρισε στο 35΄




Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλή φάση για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Κλέιτον βρήκε με καταπληκτική κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, τον Γκοβού, αλλά ο Γάλλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μιχαηλίδη και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική μεριά των διχτυών. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και αφού έχασαν μερικές καλές φάσεις για γκολ με κυρίους εκφραστές του Περόνε και Καμαρά, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 24ο λεπτό. Ο Μπαζίνσκι κέρδισε έξυπνα το πέναλτι από τον Καντέ που έβαλε άτσαλα το πόδι του και ο Περόνε από την λευκή βούλα νίκησε τον Περόνε. Μετά το γκολ οι «πράσινοι» αφυπνίστηκαν και πίεσαν τον Ατρόμητο. Η ισοφάριση ήρθε ένα δεκάλεπτο μετά. Ο Τάτοςε γύρισε την μπάλα προς τα πίσω με λάθος τρόπο και ο Γκοβού εκμεταλλεύτηκε το λάθος, πήγε προς την περιοχή και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας ονειρικό το ντεμπούτο του επί ελληνικού εδάφους. Συνέχισε η πίεση του Παναθηναϊκού και στο 43΄ ο Λέτο δεν κατάφερε να σκοράρει αφού ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ.


Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με τον Παναθηναϊκό στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενη έκαναν δύο καλές φάσεις μέχρι το 60΄ αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ίσως σε αυτό συνετέλεσαν και οι πολλές αλλαγές των δύο ομάδων με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν πράγματα στο γήπεδο αλλά και πολλούς πιτσιρικάδες. Οι φάσεις που άξιζαν μέχρι την λήξη ήταν ένα σουτ του Σαγκανόφσκι που έδιωξε ο Φερνάντες, που έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα, αλλά και ένα δοκάρι του Καραλή σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Φαβάλι (74΄ Καραλής), Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (63΄ Σφακιανάκης), Καμαρά (26΄ Τάτος), Περόνε (63΄ Μπρίτο), Νάστος (68΄ Ολιβέιρα), Καραγκούνης (60΄ Σαγκανόφσκι)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης (46΄ Φερνάντες), Σαριέγκι (62΄ Μπίαρσμιρ), Μπουμσόνγκ (78΄ Μελίσσης), Σεϊταρίδης (62΄ Μαρίνος), Καντέ (86΄ Σταμπολζίεφ), Σιμάο , Ζιλμπέρτο, Κλέιτον (62΄ Γκάμπριελ), Γκοβού (78΄ Μάντζιος), Λέτο (86΄ Μαυρίας), Σισέ (78΄ Πετρόπουλος)
Λεπτό προς λεπτό

21:02 Ο Σισέ που σήμερα έχει γενέθλια, βραβεύτηκε σαν πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν.

21:03 Πρώτο σφύριγμα στον αγώνα, με γαλάζιες εμφανίσεις ο Ατρόμητος, λευκά για τον Παναθηναϊκό.

1΄ Ωραία κάθετη πάσα του Κλέιτον στον Γκοβού, το πλασέ του Γάλλου περνάει άουτ.

4΄ Μακρινό σουτ του Περόνε, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.

11΄ Σουτ του Καμαρά, ο Καρνέζης διώχνει σε κόρνερ.

23΄ Πέναλτι για τον Ατρόμητο μετά από ανατροπή του Μπαζίνσκι.

24΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Περόνε νικά τον Καρνέζη από την λευκή βούλα.

34΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! 1-1 με σκόρερ τον Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε λάθος των γηπεδούχων, κινήθηκε προς την περιοχή και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.

43΄ Σουτ του Λέτο εκτός περιοχής , ο Μιχαηλίδης σε κόρνερ.

21:50 Τέλος στο πρώτο ημίχρονο, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1.

22:08 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φερνάντες κάνει το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό αφού παίρνει την θέση του Καρνέζη.

54΄ Εξαιρετική συνεργασία Λέτο και Κλέιτον, ο Βραζιλιάνος σούταρε αλλά ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ.

57΄ Σουτ του Λέτο, μπλοκάρει ο πορτιέρο του Ατρόμητου.

64΄ Εντυπωσιακή απόκρουση του Φερνάντες σε σουτ του Σαγκανόφσκι.

89΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες που έκανε λάθος υπολογισμό.

22:57 Τέλος της φιλική αναμέτρησης, Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1.

Φιλικό: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: