ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Πρόβα 11άδας με Κοντρέρας βασικό (VIDEO)

Ο Κοντρέρας αντί του Μαλεζά θα είναι η μία και μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο Παύλος Δερμιτζάκης στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα του Αμστερνταμ. Η ΠΑΕ κρούει τον κώδωνα κινδύνου ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης. 
Σε πρόβα 11άδας για τον αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης με τον Άγιαξ στη Τούμπα προχώρησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στην απογευματινή προπόνηση της Σουρωτής.
Στο οικογενειακό διπλό που έγινε επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Πάμπλο Κοντρέρας στο βασικό σχήμα. Ο Χιλιανός διεθνής έπαιξε ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας του Μπρούνο Τσιρίλο, πράγμα που σημαίνει ότι, εκτός απρόοπτου, θα καθίσει στον πάγκο ο Στέλιος Μαλεζάς. Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή της 11άδας του αγώνα της Τετάρτης, σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε ο Δερμιτζάκης στο «Άμστερνταμ Αρίνα».
Η εξήγηση για την προτίμηση που δείχνει ο Δερμιτζάκης στον Τσιρίλο είναι απλή. Θέλει δίπλα στον Κοντρέρας, που είναι «εγκεφαλικός» παίκτης, έναν δυναμικό και αυτός είναι ο Τσιρίλο. Θεωρεί ότι ο ένας καλύπτει τα μειονεκτήματα του άλλου και σίγουρα και οι δυο είναι έμπειροι, κάτι που χρειάζεται στη ρεβάνς της Τετάρτης.
Κατά τα άλλα στο δίτερμα με την ομάδα των βασικών, σε διάταξη 4-2-3-1, οι υπόλοιποι ήταν όσοι έπαιξαν και στο Άμστερνταμ. Δηλαδή, οι Κρέσιτς, Μπουσαϊντι, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Βιερίνια, Σορλέν και Σαλπιγγίδης.
Όπως έδειξε και στο διπλό ο Δερμιτζάκης ο Μουσλίμοβιτς θα καθίσει για λόγους τακτικής του συγκεκριμένου αγώνα στον πάγκο, αφού προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.
Μαζί με τους τραυματίες Χαλκιά και Κριστιάνο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ζουέλα, λόγω κούρασης από τις δυο προετοιμασίες που έκανε με τον ΠΑΟΚ και με την πρώην ομάδα του στη Ρωσία, αλλά μάλλον ο Αφρικανός στόπερ θα είναι στην αποστολή, η οποία θα ανακοινωθεί μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: