ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

"Έφυγαν" τα εισιτήρια με Φενερ

"ΠΑΟΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε"

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια που είχε στην κατοχή του ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό στο «Σαράτζογλου». Τα 2.400 μαγικά χαρτάκια μοιράστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και οι κάτοχοι τους άρχισαν να τραγουδάνε: "ΠΑΟΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε".

Τα περισσότερα κατέληξαν στους συνδέσμους, 2.200 και μόνο 200 εισιτήρια μπόρεσε να δεσμεύσει η ΠΑΕ για τις ανάγκες της. Βλέπετε η δίψα των οπαδών του ΠΑΟΚ να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στην Πόλη είναι μεγάλη και τα διπλάσια ή τριπλάσια εισιτήρια να υπήρχαν και αυτά θα είχαν εξαφανιστεί.

Η μετακίνηση των εκδρομέων θα γίνει αυθημερόν. Μπορεί οι Τούρκοι να σταμάτησαν στην Καβάλα και αν απόλαυσαν τις παραλίες της Μακεδονικής πόλης για τους φίλους του Δικεφάλου αυτά είναι πολυτέλειες. Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει καταστρωθεί για τη μετακίνηση των "ασπρόμαυρων" οπαδών, τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/8) και μέχρι τα σύνορα θα έχουν ενωθεί όλα τα οχήματα σε κονβόι. Εντός συνόρων την εποπτεία θα έχει η Ελληνική Αστυνομία.

Από τα σύνορα μέχρι την Πόλη, την εποπτεία του "ασπρόμαυρου" κονβόι θα αναλάβει η Τούρκικη Αστυνομία. Τα μέτρα, δηλαδή, αναμένεται να είναι πραγματικά δρακόντεια, που σημαίνει επιπλέον προσοχή για όσους επιλέξουν να ακολουθήσουν κάποια από τις εκδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: