ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Πυρ και μανία ο Ευάγγελος!!!

ΤΑ… ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ. «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ» Ο ΛΙΝΕΝ, ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΝΤΙΟΓΚΟ.-
Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι έκανε έξαλλο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ παρακολούθησε τον αγώνα στο γραφείο του και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν εκτός εαυτού μετά την ήττα στο Τελ Αβίβ.

Μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί και αφού πρώτα ξέσπασε σε διάφορα αντικείμενα, επικοινώνησε με τους στενούς τους συνεργάτες στους οποίους, ανέφερε μεταξύ άλλων «καλό είναι να μη γυρίσουν στην Ελλάδα ο Λίνεν και ο Ντιόγκο».

Οι πληροφορίες λένε πως ο Μαρινάκης είναι έτοιμος να πάρει τις αποφάσεις, από την Παρασκευή κιόλας. Ο Λίνεν θεωρείται ήδη τελειωμένος και όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα ο sportdog, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης.

Αναφορικά με τον Ντιόγκο, το κλίμα είναι πολύ βαρύ, λόγω της αδικαιολόγητης αποβολής του λίγο πριν το φινάλε. Ακούγεται πως ο Ολυμπιακός θα τον… βγάλει στο σφυρί και ταυτόχρονα θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ φορ.

Πολύ δύσκολα θα τη γλιτώσει ο Βραζιλιάνος, με το ενδεχόμενο δανεισμού σε ομάδα της πατρίδας του να δείχνει ως το πιο πιθανό. Το βέβαιο είναι πως την Παρασκευή θα είναι μέρα αποφάσεων, με τον Μαρινάκη πιο ψύχραιμο να προχωρά σε αλλαγές, με πρώτη αυτή του προπονητή, μια και για τον Λίνεν φαντάζει απίθανο να σώσει τη θέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: