ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Λαμπερή βραδιά

Την Πέμπτη 19 Αυγούστου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η λαμπρή εκδήλωση της αθλητικής εφημερίδας Νομού Φλώρινας «Ματιές Στα Σπορ» με την επωνυμία 2α Βραβεία Μπάμπη Ρόζα, προς τιμή του μεγάλου πρώην παράγοντα του ΠΑΣ Φλώρινα, αλλά και πιστού φίλου του αθλητισμού της περιοχής.

Στα 9 χρόνια παρουσίας της εφημερίδας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, χρόνο με το χρόνο, η ανταπόκριση του κόσμου μεγαλώνει, γεγονός που κάνει τους υπεύθυνους της «Ματιές Στα Σπορ» υπερήφανους και περισσότερο συνεπείς απέναντι στις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού. Έτσι, καθιέρωσε τα τελευταία 4 χρόνια μια βραδιά, στην οποία βραβεύονται οι κορυφαίοι αθλητές που ξεχωρίζουν στο Νομό. Οι δύο τελευταίες εκδηλώσεις, σε συνεννόηση με την οικογένεια του Μπάμπη Ρόζα, πήραν το όνομα του, προς τιμή ενός ανθρώπου που έχει αφήσει το στίγμα του στην τοπική κοινωνία, αλλά και τον αθλητισμό.
Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, παρουσία περισσότερων από 150 προσκεκλημένους της τοπικής κοινωνίας (παρουσία βουλευτών, εκπροσώπων Νομαρχίας, Δήμων και δημοτικών διαμερισμάτων), του αθλητισμού (παράγοντες συλλόγων, άνθρωποι της ΕΠΣΦ) και φίλων της εφημερίδας, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε.
Τιμήθηκε ο πρωταθλητής και κυπελλούχος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φλώρινας, για την περίοδο 2009-2010, Άρης Λόφων, ο πρώτος σκόρερ της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, για την περίοδο 2009-2010, Δημήτρης Αναστασιάδης, ο πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2009-10 και πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό Βόλου, Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής, Ηλίας Σολάκης, ο άνθρωπος – σύμβολο της Ελληνικής χιονοδρομίας και καμάρι της Φλώρινας, Βασίλης Δημητριάδης, όπως και ένα από τα πλέον αυθεντικά ταλέντα της ξιφασκίας στην Φλώρινα, η Σταυρούλα Δήμκου. Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Φαιδων Παλάς παρουσίασαν ο Γιώργος Βίτκας με την Ελίνα Δημητριάδου.
Μεγάλος χορηγός των βραβείων ήταν τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, με την υπεύθυνη της εταιρίας και κόρη του μεγάλου Μπάμπη Ρόζα, Βαλίνα Ρόζα, να δίνει το παρόν και φανερά συγκινημένη, αναφέρθηκε στη τιμή που γίνεται προς τον πατέρα της, με την ονομασία των Βραβείων της εφημερίδας।
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: