ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Europa League: Όλα στραβά για την Ομόνοια

Άτυχη στάθηκε η Ομόνοια που φιλοξένησε την Μέταλιστ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0. Οι Ουκρανοί στην πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Ντέβιτς στο 23’ και διατήρησαν το προβάδισμά τους ως και το τελευταίο σφύριγμα.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή παρουσιάστηκε καλύτερη μέχρι να δεχθεί το γκολ. Μάλιστα, δημιούργησε και τρεις καλές ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές τους Αλωνεύτη, Αβραάμ και Κωνσταντίνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η κυπριακή ομάδα ανέβηκε ψηλά και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον, θα διεκδικήσει την πρόκριση στην έδρα της Μέταλιστ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε δύο φορές το παιχνίδι, προκειμένου οι παίκτες των δύο ομάδων να δροσιστούν πίνοντας νερό (26’, 71’)

Οι συνθέσεις:

Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Ντάβοντσον, Χαραλάμπους, Μπουθόν, Βέντσελ, Κασέκε (65' Ρουέδα), Λεάντρο, Μακρίδης, Αβραάμ (73' Ρενχίφο), Αλωνεύτης (55' Εφραίμ), Κωνσταντίνου

Μέταλιστ: Στάρτσεβ, Ρόμαντσουκ, Βίλαγκρα, Μπερεζόβτσουκ, Σελάγεφ, Βαλγάγεφ (85' Πάπα), Εντμάρ, Κλέιτον (72' Μπορντιάν), Φινίνιο, Ομπράντοβιτς, Ντέβιτς (79' Βορομπέι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: