ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Είναι 110 ετών και θέλει να παντρευτεί για.... 6η φορά!


Βρήκε ανταπόκριση από δύο χήρες!

Ο Άχμαντ Μοχάμαντ Ίσα από τη Μαλαισία, που είναι σχεδόν τυφλός και έχει προβλήματα ακοής, έχει κλείσει τα 110 και θέλει να φορέσει για 6η φορά γαμπριάτικο κουστούμι.
Ο Ίσα έχει παντρευτεί πέντε φορές. Οι τέσσερις από τις συζύγους του πέθαναν ενώ από την πέμπτη πήρε διαζύγιο. Έχει πέντε παιδιά, 20 εγγόνια και 40 δισέγγονα.
Η ιστορία του συγκίνησε τη Σάνα Άχμαντ, 82 ετών, μητέρα εννέα παιδιών, η οποία ζει μόνη τα τελευταία 30 χρόνια, μετά το θάνατο του συζύγου της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Utusan Malaysia η 82χρονη επιθυμεί να παντρευτεί τον Ίσα επειδή της θυμίζει τον άντρα της.
Θα έχει όμως ανταγωνισμό αφού άλλη μια χήρα, η 70χρονη Ζαϊνάμπ Σάλεχ, δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εγκατασταθεί στην Κέντα, την πατρίδα του υπεραιωνόβιου γαμπρού. Η 70χρονη έχει οκτώ παιδιά στα οποία ακόμα δεν έχει εκφράσει την επιθυμία της να παντρευτεί τον υπεραιωνόβιο άντρα.
Ο Ίσα ζει με την κόρη του την 64χρονη Φάτιμα και δεν τον ενδιαφέρει ποια θα είναι η νύφη αρκεί να μην του μαγειρέψει ρύζι και κάρυ που δεν του αρέσουν καθόλου. Μάλιστα σκοπεύει να δωρίσει στη μέλλουσα συζυγό του ένα αυτοκίνητο!.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: